Vlăduța Lupău, scoasă din sărite. Cine a reușit să o exaspereze pe cântăreață

Vlăduța Lupău a mărturisit recent cine a enervat-o la culme, în timp ce era cazată la un hotel din străinătate. Cântăreața de muzică de petrecere le-a povestit fanilor săi că voia doar să se odihnească, însă a avut parte de clipe de coșmar.

06 mart. 2023, 10:39
Vlăduța Lupău, scoasă din sărite. Cine a reușit să o exaspereze pe cântăreață

Vlăduța Lupău este foarte activă pe rețelele de socializare, unde le împărtășește fanilor săi tot ce i se întâmplă.

Citiți și: Vlăduța Lupău a trecut prin momente de cumpănă. Artista a stat cu sufletul la gură înainte să ajungă în vacanță: ”Ne-am speriat”

Artisa a mărturisit recent, pe pagina ei de Instagram, calvarul pe care l-a trăit în timp ce era cazată la un hotel din străinătate, acolo unde a avut parte de o situație extrem de neplăcută.

Vlăduța Lupău: „Urli ca bezmeticul, ca bezmetica pe holuri!”

Mai exact, Vlăduța Lupău spune că a fost deranjată de ceilalți turiști, care făceau gălăgie pe holuri, coform spynews.ro

Artista a ținut să precizeze că nu este prima dată când s-a confruntat cu asta și același lucru se întâmplă și la hotelurile din România.

„Sunt o persoană care stă foarte mult la hotel și eu când stau la hotel, am nevoie de odihnă. De mult timp am vrut să punctez niște aspecte pe care cred eu că oamenii nu își dau seama că le fac atunci când stau la hotel și este foarte deranjant. Urli ca bezmeticul, ca bezmetica pe holuri, pentru că, dacă stai la hotel, crezi că nu mai e nimeni. Un tămbălău, o gălăgie. Nu am pățit doar ziua chestia asta, ci și noaptea, pe la 3 noaptea. Vin unii beți, fumați de prin cluburi și gălăgie, trântit ușa, un haos. Același lucru se întâmplă și dimineața când merg la micul dejun. Gălăgie, de zici că trebuie că trebuie să trezească tot hotelul.

Același lucru se întâmplă și cu personalul care face curățenie. Vorbesc doamnele între ele, își fac talentul pe hotel. Am văzut asta și în România, și la hoteluri de 5 stele, și de 2 stele și în străinătate. Mereu”, a spus Vlăduța Lupău, pe Instagram.

Citiți și: Vlăduța Lupău a fost cerută în căsătorie înainte de Adi Rus. Cine este bărbatul care i-a oferit un inel de logodnă: „Da, dacă vă vine să credeți”