Vlăduța Lupău se poate lăuda cu un dormitor de regină. Iată imaginile cu noua locuință a vedetei

Vlăduța Lupău tocmai a terminat pregătirile pentru noua locuință, iar rezultatul pare unul de excepție. Cântăreața a ținut să le arate și următitorilor ei, imaginile de colecție.

24 oct. 2022, 19:12

Vlăduța Lupău tocmai a terminat pregătirile pentru noua locuință, iar rezultatul pare unul de excepție. Cântăreața se poate considera o persoană norocoasă, atât din punct de vedere profesional, cât și din punct de vedere sentimental. Vlăduța Lupău și soțul său și-au construit locuința la care mulți visează, iar așa cum face de fiecare dată, cântăreața a ținut să le arate și urmăritorilor săi imagini din noua casă.

Vlăduța Lupău, dormitor de poveste

Cântăreața a devenit de curând mămică așa că ca a hotărât că este cazul să se mute, tocmai pentru a avea mai mult loc. Odată ce a terminat cu mutatul a ținut să arate imagini din locuința sa. Așa că pas cu pas a postat pe Instastory imagini din locuința ei. Vedeta a recunoscut că are mai multe tipuri de oglinzi în casă. Dormitorul vedetei arată spectaulos, semn că a vrut să fie cu adevărat ceva care să iasă în evidență.  Vlăduța Lupău a recunoscut că interiorul este gândit în totalitate de un designer.

Cântăreața a devenit mamă în vară

Vlăduța Lupău este mai fericită și mai împlinită ca niciodată și asta pentru că în vara acestui an a devenit mămică pentru prima dată.

„Fiind la primul copil, nu știi exact ce ai de făcut, plus că treci prin multe schimbări hormonale și printr-o naștere care, la fel, este grea, indiferent de modul în care naști, și aici mă refer la naștere naturală sau cezariană. Se schimbă radical viața și programul, și absolut tot! Deci a fost mai greu decât mă așteptam… Abia acum începe să fie puțin mai ușor”, a dezvălui ea pentru viva.

Cu toate că nimic pe lume nu te împlinește mai mult decât un copil, nu a fosr deloc ușor pentru Vlăduța Lupău să se obișnuiască cu orele nedormite.

„Efectiv, în primele zile, nu știam pe ce lume trăiesc și ce fus orar este în România. (râde) Nu am acceptat în primele trei săptămâni să mă ajute nimeni în afara de Adi, și de aceea am acumulat extrem de multă oboseală. Zi și noapte, în fiecare moment, eram doar noi cu copilul”, a mai spus ea.

Cu toate acestea, Vlăduța Lupău, și-a revenit spectaculos după naștere și a revenit la o silueta de invidiat așa cum multe mămici își doresc.

Citește și: Împăcarea la care nimeni nu se aștepta. Dana Budeanu ar fi invitat-o pe Mihaela Rădulescu la nunta ei secretă

Citește și: Daniela Crudu urmează să fie mamă! Cine este tatăl copilului: „E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine”