Vlăduța Lupău și-a strâns puternic fiul în brațe și a plecat departe. Despărțirea nu a fost deloc una ușoară: „Inima mea e frântă”

Nevoită să plece în America pentru a susține un eveniment, Vlăduța Lupău va sta acum departe de fiul ei de doar câteva luni.

18 nov. 2022, 17:34
Vlăduța Lupău și-a strâns puternic fiul în brațe și a plecat departe. Despărțirea nu a fost deloc una ușoară: „Inima mea e frântă”

Vlăduța Lupău și-a asumat că i se va rupe sufletul de dor când a acceptat să cânte fanilor de peste hotare. Artista se află acum în drum spre America, dar cu siguranță inima ei a rămas acasă la fiul ei, Iair. Chiar dacă își face meseria cu pasiune, Vlăduța este copleșită de despărțirea de băiețel.

Artista a plecat alături de cumnata ei, Andreea Rus, la aeroport, de la prima oră a dimineții, pentru a se urca în avion. Cele două au avut parte și de peripeții, cântăreața fiind nevoită să plece de una singura, Andreea Rus luând alt avion peste câteva ore, după ce a avut niște probleme cu actele.

Vlăduța Lupău cu gândul la fiul rămas în România

Despărțirea de copil este grea pentru orice mamă, dar Vlăduța poate sta liniștită pentru că Iair este pe mâini bune alături de soțul ei, Adi Rus.

Artista a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care își ia la revedere de la copilul său, strângându-l tare în brațe, fiind și ultima îmbrățișare, înainte de a pleca în America.

„Ș-am plecat… departe! Inima mea e 💔/❤️”, a scris Vlăduța în descrierea fotografiei.

Soțul acesteia nu a trecut postarea cu vederea și a liniștit-o spunându-i că va avea grijă de micuțul Iair și a glumit că ar fi trebuit să refuze evenimentul de peste hotare și să rămână acasă.

„E cu tati, deci e pe mâini bune. Dacă ți-a trebuit să îți vezi fanii din America, noi ce putem face?!”, a scris Adi Rusu în comentarii.

Citește și: Cât te costă să îți cânte la nuntă Vlăduța Lupău. Vedeta are un onorariu pe măsura prestației

Cântăreața a plecat singură în America

Chiar dacă Vlăduța avea în plan să plece alături de cumnata ei, a fost nevoită să o facă de una singură, pentru că Andreea a fost trimisă înapoi din cauza unor neînțelegeri.

„Am primit foarte multe întrebări legate de ce s-a întâmplat, nu apuc să răspund la toate pentru că sunt ocupată să mă cert cu cei de la Luthansa. Eu am luat viza în 2019, înainte să mă căsătoresc, deci pe numele vechi. Acum am pașaport cu numele nou. La Ambasadă mi-au spus că nu este nevoie să îmi schimb viza, deoarece pot călători cu ambele pașapoarte (cel cu viza și cel cu numele nou+ certificatul de căsătorie în original la mine). Problema a fost ca la check-in la Lufthansa nu au putut să îmi genereze biletul până nu au sunat în Germania, cei din Germania în US și înpoi în România. Am primit ok-ul de la Lufthansa la ora 6:13, în condițiile în care eu am ajuns la aeroport la 4:30, și avionul a plecat la 6:20. Pentru că am pierdut primul zbor, nu am cum să le prind nici pe următoarele, iar cei de la Lufthansa nici nu m-au ajutat cu o soluție, au spus că nu au cum să mă pună pe alt zbor și că sunt șanse să mi se anuleze și returul pentru că nu am făcut prima parte din zbor, așa că mi-am cumpărat singură un alt bilet de avion și am să plec astăzi la ora 14. Vlăduța Lupău, așteaptă-mă”, a povestit Andreea Rus pe Instagram.

Citește și: Vlăduța Lupău se alătură vedetelor care se revoltă din cauza banilor cash: „Ne-am dat seama pentru ce muncim, pentru niște numere virtuale pe carduri!”