Vlăduţa Lupău susţine alăptarea în public: „Eu stau la mașină și mă mulg, ca să nu explodeze sânii”

Vlăduţa Lupău susţine alăptarea în public. Cântăreaţa este în culmea fericirii de când a venit pe lume micuţul Iair. Recunoaşte că rolul de mămică nu este deloc uşor, mai ales că şi-a reluat activitatea artistică la scurt timp după ce a născut.

04 oct. 2022, 17:03

Vlăduţa Lupău susţine alăptarea în public. Acest subiect este în continuare unul controversat şi tabu. Multe femei sunt de părere că nu este nimic ieșit din comun să îți alăptezi copilul în public, dar există și voci care critică acest aspect. Artista, devenită mamă de curând, susține 100% alăptatul copilului în public, deoarece nu poți ține bebelușul nehrănit până când găsești un loc ferit de ochii lumii.

Citeşte şi: Vlăduţa Lupău, botez cu sute de invitaţi. Micuţul Iair intră în rândul creştinilor VIDEO

Vlăduţa Lupău susţine alăptarea în public

Cântăreaţa a revenit pe scenă la scurt timp după ce a născut și cu toate acestea, ea a ales să alăpteze. Chiar dacă știa că va destul de greu să se împartă cu timpul, Vlăduţa este fericită cu această decizie şi spune că o face cu mare drag.

Vlăduţa Lupău a dezvăluit că atunci când este plecată la cântări, este nevoită să stea în mașină și să se mulgă, asta pentru a nu ”exploda” laptele din sâni. ”Într-adevăr, alăptarea este grea la început, multe femei fac complicații cum ar fi mastita, pe urmă atașarea bebelușului face răni dureroase la sân și multe altele…

Eu n-am avut parte de niciuna dintre cele pe care le amintesc, însă eu am problema cu laptele când sunt plecată. Pe drum sau între evenimente, eu stau la mașină și mă mulg, ca să nu explodeze sânii, depozitez laptele într-o ladă frigorifică și apoi ajung acasă și i-l dau copilului. E un efort și din partea mea, însă îl fac din toată inima’‘, a declarat Vlăduța Lupău pentru Viva.ro.

Vlăduța Lupău îi ia fiului ei abia botezat apartament în Dubai

Vladuța Lupău a dezvăluit ce are de gând să facă cu banii primiți în urma frumosului eveniment. Au avut o petrecere de botez mare, la care au venit aproape 700 de persoane, printre care și vedete, iar suma primită e una uriașă.

Artista a dezvăluit că ea și soțul ei au de gând să investească banii strânși într-un apartament în Dubai, de care Iair să se poată bucura când va fi mare.

După botezul superb pe care Iair l-a avut, ne-am hotărât, împreună cu tăticul, să îi punem toate economiile lui deoparte. Și, căutând informații de la prietenii noștri care sunt părinți ce fac ei pentru copiii lor, am primit o sugestie foarte importantă, și anume să investim banii într-un apartament în Dubai. Am văzut foarte multe vedete făcând asta”, a declarat Vlăduța Lupău, pe Instagram.