Vlogger din Asia, fascinat de București. Reacția fabuloasă a turistului când a circulat cu tramvaiul: „Unul dintre cele mai cool orașe din Europa”

Un tânăr vlogger din Asia a rămas fascinat de capitala României. Turistul a mai vizitat în urmă cu ceva ani Bucureștiul, având și atunci parte d eo experiență memorabilă. Iată ce le-a spus internauților despre micul Paris!

11 mart. 2024, 22:50
Vlogger din Asia, fascinat de București. Reacția fabuloasă a turistului când a circulat cu tramvaiul: „Unul dintre cele mai cool orașe din Europa”
Vlogger din Asia, fascinat de București. Reacția fabuloasă a turistului când a circulat cu tramvaiul: „Unul dintre cele mai cool orașe din Europa”

Un tânăr din Asia a rămas fascinant de capitala României, București. Nadir Nibras a revenit în țara noastră după ani buni și s-a bucurat de o experiență remarcabilă. Vloggerul ținut să împărtășească pe internet câteva momente din zilele pe care le-a petrecut pe tărâmurile românești.

Citește și: Turist italian, șocat de ce a găsit într-un supermarket din România: „Nu am văzut niciodată așa ceva”

Vlogger din Asia, fascinat de București

Nadir este un bun cunoscător al istoriei noastre și nu ezită să le povestească tuturor pe conturile lui de socializare lucruri neștiute și inedite despre țara noastră. Asiaticul ne-a mai vizitat Capitala în urmă cu câțiva ani, însă și-a dorit foarte mult să revină. A plecat într-o nouă călătorie prin Europa, așa că s-a gândit să nu rateze România, unde a avut din nou parte de o experiență de neuitat.

El este și un vlogger cunoscut, căci numai pe YouTube are în jur de 400.000 de mii de urmăritori. Și pe TikTok este viral și postează adesea videoclipuri despre istoria românilor sau despre locurile mai puțin știute din marile orașe de la noi. De curând, a venit în București și a ținut să-i anunțe pe toți că este unul dintre orașele care l-au dat pe spate.

„București, unul dintre cele mai cool orașe din lume”, a spus tânărul bengalez, pe internet.

@nadironthego Hello from Romania’s Capital 🇷🇴 #romania #bucharest ♬ original sound – Nadir On The Go

Nadir aștepta cu sufletul la gură momentul când se va întoarce în România, după scurta vizită pe care a făcut-o în urmă cu 4 ani.

„Mă aflu în Europa de Est, în București, capitala României, un oraș care, după părerea mea, este unul dintre cele mai cool orașe din Europa și, probabil, unul dintre cele mai cool orașe din lume în care am fost. Am mai fost de fapt aici acum patru ani și m-am distrat de minune, iar aseară m-am întors în sfârșit. Așa că, în acest videoclip, voi explora unele dintre cele mai tari locuri din oraș și vă voi spune câteva povești fascinante despre istoria orașului”, a continuat străinul.

Străinul s-a plimbat cu un tramvai vechi prin București și a rămas plăcut surprins. Călătoria i s-a părut foarte interesantă și a ținut să le spună tuturor internauților despre cum funcționează acest mijloc de transport. Nadir a ținut să precizeze că micl Paris este un oraș foarte tehnologizat.

„Am fost mai devreme cu tramvaiul și pare atât de vechi. Pentru o secundă am crezut că ar putea fi de pe vremea comuniștilor. Nu este, dar are vreo 21 de ani sau așa ceva. Dar partea bună este că poți intra și plăti cu cardul. Nu trebuie să iei un bilet sau să plătești cu bani gheață sau să treci prin toate problemele astea. E un fel de aparat unde trebuie să te duci și să introduci cardul de credit. E un sistem destul de fascinant. De fapt, nu am mai văzut așa ceva nicăieri altundeva până când am venit în Europa în această vară. Sincer, nu sunt surprins că este deja în București, pentru că Bucureștiul este un mare oraș tehnologic”, a dezvăluit Nadir, după ce s-a plimbat cu tramvaiul în Capitală.

Postarea lui a stârnit numeroase reacții din partea românilor, care s-au bucurat să vadă că străinii apreciază țara noastră.

Citește și: Supa delicioasă care se prepară în jumătate de secol. Turiștii sunt înnebuniți după ea