Vloggeriţa Mimi, în depresie după despărţirea de Sebastian Dobrincu: „Am plâns 136 de zile la rând”

Vloggeriţa Mimi a fost în depresie după despărţirea de Sebastian Dobrincu. Cei doi au avut o relaţie, care s-a terminat cu mare scandal. Ulterior, tânărul s-a afișat cu noua iubită, artista Ioana Ignat.

12 nov. 2022, 22:55
Vloggeriţa Mimi, în depresie după despărţirea de Sebastian Dobrincu: „Am plâns 136 de zile la rând”
Vloggeriţa Mimi, în depresie după despărţirea de Sebastian Dobrincu

Vloggeriţa Mimi, în depresie după despărţirea de Sebastian Dobrincu. Imediat după separare, tânăra a făcut o serie de declarații neașteptate despre fosta ei relație. A mărturisit că afaceristul nu voia să se afișeze cu ea, deși sentimentele pe care i le purta erau sincere.

Citeşte şi: Sebastian Dobrincu, juratul de la „Imperiul Leilor”, șterge pe jos cu vloggerița Mimi după ce l-a acuzat de infidelitate: A mințit! Vă spun eu cine e ea cu adevărat

Vloggeriţa Mimi, în depresie după despărţirea de Sebastian Dobrincu

Anul trecut am trecut prin cea mai grea perioada din toată viața mea. Am plâns 136 de zile la rând. Da, le-am numărat pentru ca ma întrebam tot timpul când o sa se termine. Nu era vina nimănui ca eram așa, nici măcar a mea pentru ca nu alegeam in mod conștient sa fiu trista.

Într-o dimineața, după multe discursuri și cărți ascultate despre cum funcționează mintea și ce înseamnă depresia, m-am trezit repetându-mi in minte break the cycle’- atunci am înțeles ca depindea de mine sa opresc tristețea in care trăiam.

Am devenit conștientă de faptul ca tipare mentale greșite ma făceau sa cred ca voi fi iubita si apreciata doar dacă sunt victima, așa ca ma complăceam in acest rol in mod involuntar pentru ca asta era limbajul de iubire pe care îl învățasem in copilărie.

Cu alte cuvinte, pentru ca aveam nevoie de iubire atunci când eram mică dar nu știam cum sa o cer, creierul meu a inventat un mod simplu prin care sa o obțină instant: victimizarea. Procesul petrecându-se in subconștient, a stat ascuns mult timp pana am reușit eu sa îl văd.

In momentul in care am realizat ca mintea mea ma sabota si ma făcea sa fiu trista, atunci pentru mine viața s-a schimbat radical. A trecut aproape un an de când am intrat in procesul de vindecare. Astăzi pot sa spun ca sunt mai bine decât am fost vreodată in toată viața mea.

Acest bine a venit cu foarte multă căutare, motivație si munca, atât in terapie cât si in restul timpului in care mi-am îmbibat mintea cu mindset-uri constructive, pozitive si înalte vibrațional. Nimic nu trece de la sine. Am învățat ca daca ai o problema, nu o sa dispară stand pe spate si așteptând sa vina cineva sa ți-o rezolve.

Nimeni nu e dator si nici nu are chef sa îți rezolve ție sau mie problemele. Suntem singurii responsabili de absolut tot ce trăim. Vindecarea vine din interior. Oricine se poate vindeca dar nu oricine își dorește sa se vindece si totul tine de perspectiva din care privești situația„,  a dezvăluit Mimi pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mimi (@mimimp)