Vloggerul Selly, apel către tineri: „Nu mergeţi prin mall-uri, prin locuri aglomerate şi nu circulaţi cu autobuzul”

Vloggerul Selly a postat vineri un clip video în care îi îndeamnă pe urmăritorii săi, majoritatea tineri şi adolescenţi, să urmeze recomandările autorităţilor.

RomaniaTV.net
13 mart. 2020, 21:20
Vloggerul Selly, apel către tineri: „Nu mergeţi prin mall-uri, prin locuri aglomerate şi nu circulaţi cu autobuzul”

Selly dă încă o dată dovadă de responsabilitate, la o vârstă fragedă, postând un mesaj pentru urmăritorii săi, în care îi indeamnă să nu încalce măsurile de autoizolare, chiar dacă şcolile sunt închise şi majoritatea elevilor ar putea considera asta ca pe o vacanţă.

„Treaba asta cu coronavirus este destul de serioasă. Cred că suntem în punctul în care fiecare dintre noi poate face câte ceva, să fie responsabil, ca să poată să oprească sau să încetinească răspândirea acestui virus. Cel mai important este să luăm problema în serios și să nu ne panicăm. Nu trebuie să cădeți în cealaltă extremă, în care luați totul în glumă și vi se pare că totul e banal și nu se întâmplă nimic, pentru că este, într-adevăr, ceva periculos, de care trebuie să avem grijă.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, GLUME OBSCENE despre CORONAVIRUS. Şocant: ce a putut să posteze! VIDEO

Acest virus nu e o simplă răceală și se poate transmite foarte repede și foarte ușor. Acum poate 40-50 de cazuri la nivelul României nu pare foarte mult, dar ideea este că ele cresc exponential. De aceea trebuie să avem foarte mare grijă de sănătatea noastră.

S-au închis școlile și probabil mulți dintre voi vă bucurați, vreți să vă relaxați, vreți să ieșiți cu prietenii, vreți să vă distrați, dar ar fi mult mai înțelept să stăm în casă în perioada asta și să nu ieșim decât dacă e vreo urgență, doar dacă e ceva ce nu poate fi amânat. Probabil ați vrea să ieșiți cu prietenii la mall sau în locuri aglomerate, e destul de periculos și eu nu v-aș recomanda să faceți asta. Eu de două-trei zile stau în casă. Nu mergeți prin mall-uri, nu mergeți prin locuri aglomerate, nu vă deplasați cu autobuzul, cel mai sigur e să mergeți cu mașina personală, dacă aveți permis și mașină. Dacă nu, măcar mergeți cu taxiul. E un risc mai mic la care vă expuneți. Tot e un risc, dar e un risc mai mic.”, a spus Selly.

Citeşte şi: Adrian Corduneanu, înşelat de soţie cu un RIVAL. Va fi război în lumea interlopă: pozată goală în pat cu amantul FOTO