VOCEA ROMÂNIEI. Un concurent ia o decizie neaşteptată în prima rundă. Cine încearcă să-i îndulcească pe antrenori în culise

VOCEA ROMÂNIEI. Emotii versus victorie, critici versus laude. Încep confruntarile la Vocea Romaniei, vin cele mai grele decizii, vineri, de la 20:30. Pe de altă parte, antrenorii primesc câte o surpriză din partea colegului Pavel Bartoş, în culisele emisiunii.

21 oct. 2016, 12:59
VOCEA ROMÂNIEI. Un concurent ia o decizie neaşteptată în prima rundă. Cine încearcă să-i îndulcească pe antrenori în culise

VOCEA ROMÂNIEI. Tudor, Loredana, Smiley si Moga au ales Arena Nationala pentru a anunta cuplurile de duelisti, si-au motivat concurentii sa fie cei mai buni si le-au ales melodii care sa le puna vocile in valoare.

Citeşte şi VOCEA ROMÂNIEI 2016. Fiica lui Cornel Palade a urcat pe scena de la Vocea României

Saptamana aceasta, vineri, in prima runda de confruntari vom asculta duete memorabile, formate din voci senzuale, puternice, pline de sensibilitate si emotie, iar printre piesele care vor fi interpretate se afla Take me to church, When the wild roses grow sau Can’t stop de feeling.

In ciuda faptului ca se vor confrunta vineri, doua concurente au devenit cele mai bune prietene si il vor determina pe antrenorul lor sa le spuna: „Eu ma bazez ca doua femei care-si doresc foarte mult sa reuseasca si in muzica si in viata o sa-si arate coltii mai cu stil.”. in prima runda de confruntari vom vedea despre cine este vorba, dar vom asista si la un lucru neasteptat, care se va intampla pentru prima data pe scena de la Vocea Romaniei. Decizia unui concurent ii va uimi pe Tudor, Loredana, Smiley, Moga si Pavel Bartos, care vor ramane fara cuvinte.

Vom avea parte si de rock, adus in competitie de doua voci puternice, care vor crea un duet exploziv si vor starni comentarii si reactii savuroase in randul antrenorilor. Tot saptamana aceasta vom vedea si care sunt primii concurenti salvati, carora li se va mai da o sansa de a ramane in competitie, dar in echipa altui antrenor.

Vineri, de la 20:30, vom avea parte de o seara senzationala la Vocea Romaniei, vom vedea o demonstratie de breakdance din partea unui concurent, iar antrenorii se vor intrece in dansuri originale: Tudor le va arata colegilor lui cateva miscari din dansul economic, iar Loredana va reusi sa ii faca pe toti sa se ridice de pe scaune si sa danseze impreuna dansul pe sapte.

Citeşte şi VOCEA ROMÂNIEI. Un jurnalist a întors toate cele patru scaune. În echipa cui a intrat

Antrenorii se tin de glume in culisele show-ului „Vocea Romaniei”.

Daca in timpul reprezentatiilor concurentilor tensiunea pluteste in aer, atunci cand se afla in pauzele dintre filmari, Loredana, Smiley, Moga si Tudor sunt relaxati si se intrec in replici amuzante.

Intr-una dintre aceste pauze, Pavel Bartos le-a pregatit o „surpriza dulce” si le-a oferit cate un tort personalizat.

Asa cum era de asteptat, glumele nu au intarziat sa apara, iar atmosfera s-a animat imediat. Imaginile montate pe suprafata torturilor i-au amuzat copios pe artisti.