VOCEA ROMANIEI 14 NOIEMBRIE: Cine merge mai departe în GALA LIVE

VOCEA ROMANIEI 14 NOIEMBRIE: Atmosfera se tensioneaza in aceasta vineri la Vocea Romaniei. Concurentii ramasi in concurs lupta in continuare pentru un loc in drumul catre marele trofeu.

RomaniaTV.net
14 nov. 2014, 18:53
VOCEA ROMANIEI 14 NOIEMBRIE: Cine merge mai departe în GALA LIVE

Vocea Romaniei 14 noiembrie. Cine merge mai departe in etapa show-urilor live. Antrenorii isi vor ocupa din nou locurile pe scaune si vor fi martorii momentelor ce vor suprinde si vor starni cuvinte de lauda, sau vor dezamagi. Momente din ce in ce mai aprige si dueluri pe masura pentru ultimele locuri in showurile live se vor disputa vineri de la 20:30 la PRO TV.
Telespectatorii vor asista la un moment induiosator, de iubire neconditionata, venit din partea celor mai sincere fiinte: copiii. Un discurs plin de incredere al unei concurente si o disputa intre antrenor si un membru din echipa sa vor pune in evidenta un spirit de artist care functioneaza dupa propriile reguli.

 VOCEA ROMANIEI: Loredana a atras toate privirile 

Loredana Groza pare ca intinereste pe zi ce trece
Loredana Groza pare ca intinereste pe zi ce trece

CITESTE SI

Vocea Romaniei. Cine merge mai departe in etapa show-urilor live Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila si-au dorit sa puna in scena momente extraodinare care sa ramana in mintea telespectatorilor si care sa demonstreze calitatile concurentilor. Loredana a ales sa mearga mai departe cu spiritele rebele. Smiley a creat: “unul dintre cele frumoase duete pe care le-am vazut in ultimele patru sezoane la Vocea Romaniei”, dupa cum a declarat unul dintre antrenori. Moga a transformat o piesa rock intr-un moment felicitat de ceilalti antrenori si le-a spus concurentilor: “V-ati autodepasit toate fricile pe care le aveati si aste e cel mai important moment!”. Tudor a pus doua voci puternice in ring si a concluzionat: “Ati facut momentul memorabil pe care il asteptam!”.

Vocea Romaniei. Cine merge mai departe in etapa show-urilor live Cei patru antrenori vor fi pusi din nou in situatia de a alege intre voci cu rezonanta care au reusit sa ii impresioneze in auditiile pe nevazute. Daca au ramas la fel, daca au evoluat, daca au fost mai slabi decat atunci, cine continua concursul, cine pleaca si cine va fi salvat ramane de vazut maine seara!

Editiile Vocea Romaniei pot fi revazute oricand pe voyo.ro.

Vocea Romaniei 14 noiembrie 2014 ONLINE VIDEO

Vocea Romaniei 14 noiembrie 2014 ONLINE VIDEO – In timpul duelurilor vor fi afisate pe ecran fotografiile celor doi concurenti si rezultatele obtinute din voturile celor care au aplicatia. Oricine poate intra in rolul de antrenor si isi poate sustine preferatii descarcand aplicatia Fii Antrenor din AppStore si Google Plus.

Vocea Romaniei 14 noiembrie 2014 ONLINE VIDEO – Maestru de ceremonii este și în această aceasta editie carismaticul Pavel Bartos: “Ma bucur de chimia care exista intre Tudor Chirila si ceilalti. Nu ma asteptam sa mai existe voci bune dupa atatea editii de Vocea Romaniei. In toamna, la ProTV, doar vocea conteaza, va astept”.

Vocea Romaniei 14 noiembrie 2014 ONLINE VIDEO – Tudor Chirila – Vocea Romaniei: “Imi plac toti colegii. Pana acum nu ne-am urcat unii pe altii, nu ne-am batut inca foarte tare pe un concurent. Regret ca nu am luat o voce. Cred ca Vocea Romaniei este mai departe despre drumul concurentului decat despre castig”.

Vocea Romaniei 14 noiembrie 2014 ONLINE VIDEO

Loredana – Vocea Romaniei : “In primul rand, trebuie sa fie autentic, sa-si doreasca sa cante, sa fie deschis, sa aiba mintea si sufletul in armonie si bineinteles o voce care sa ajunga la suflet”.

Smiley – Vocea Romaniei : “De vazut se vede senzational, de auzit se aude senzational, concurentii pe care i-am vazut pana acum sunt foarte misto si foarte variati”.

Marius Moga . Vocea Romaniei:”Cred ca Vocea are un standard de calitate al vociii peste orice alt format pe care eu l-am vazut international sau in Romania si juratii sunt oameni care au facut o gramada de lucruri la viata lor”.

Vocea Romaniei 14 noiembrie 2014 ONLINE VIDEO. Pavel Bartos este gata sa intre in scena si sa aduca pe micile ecrane vocile care vor intra in istorie, iar concurentii sunt pregatiti sa impresioneze si determinati sa castige fiecare duel.

Vocea Romaniei 14 noiembrie 2014 ONLINE VIDEO