VOCEA ROMANIEI 2015: Schimbări radicale în noul sezon

VOCEA ROMANIEI 2015: Cel de-al cincilea sezon al show-ului Vocea României debutează pe 18 septembrie, de la 20:30, într-un nou decor și cu schimbări în regulament. Anul acesta, echipa de producție a introdus două reguli existente în formatul internațional, anunță postul de televiziune.

03 sept. 2015, 16:03
VOCEA ROMANIEI 2015: Schimbări radicale în noul sezon

VOCEA ROMANIEI 2015: „Noile reguli de la Vocea României, impuse de formatul internațional al show-ului, mă fac să fiu și mai apropiat de toți cei care participă și să-i susțin mai puternic, indiferent de rezultatul prestației lor.”, a spus Pavel Bartoș.

Prima noutate în formatul emisiunii vizează etapa audițiilor pe nevăzute. Anul acesta, în cazul în care niciunul dintre antrenori nu va apăsa butonul pentru un anumit concurent, scaunele nu se vor mai întoarce la finalul momentului. Concurenții care nu vor reuși să convingă antrenorii că merită să meargă mai departe vor fi susținuți îndeaproape de Pavel Bartoș.

Cea de-a doua noutate este reprezentată de duelurile încrucișate. În semifinale, Tudor Chirilă , Loredana, Smiley și Moga se pot provoca reciproc. Fiecare antrenor poate alege un concurent dintr-o altă echipă pentru a se duela cu unul din echipa sa. Cu acest nou mecanism, este posibil ca nu toți antrenorii să aibă un concurent din echipa lor în finală.
„Ne dorim ca fiecare sezon Vocea României să aducă elemente surpriză și noutăți pentru telespectatori, iar cele două reguli noi duc întreaga producție un pas mai departe. Avem voci foarte bune, iar show-ul va fi unul intens, cu o gamă largă de emoții și reacții. Anul acesta, confruntarea va fi mai dură ca oricând, atât pentru concurenți, cât și pentru antrenori.”. susţine Dan Alexandrescu, Producător Executiv Vocea României.