VOCEA ROMANIEI 2016. Surprize URIAŞE în ediţia de VINERI, 4 NOIEMBRIE

VOCEA ROMANIEI 2016. Vineri, de la 20:30, concurenţii de la VOCEA ROMANIEI 2016 vor da bătălii epice în cea de-a treia runda de confruntări. 

04 nov. 2016, 16:00
VOCEA ROMANIEI 2016. Surprize URIAŞE în ediţia de VINERI, 4 NOIEMBRIE

VOCEA ROMANIEI 2016. Tudor Chirilă, Loredana, Smiley si Marius Moga vor face alegeri inspirate, concurentii se vor sincroniza perfect si vor reusi sa surprinda cu duete incredibile, iar printre melodiile pe care le vor interpreta se numara Demons, Let’s Marvin Gaye and get it on, Sweet child o’ Mine sau My immortal.

VOCEA ROMÂNIEI 2016. Juriul, SFIDAT de o concurentă. AŞA CEVA este FĂRĂ PRECEDENT

VOCEA ROMANIEI 2016. Saptamana aceasta, vor continua discutiile legate de casatorie, insa in randul concurentilor de data asta. Unul dintre ei va spune referitor la colega sa maritata de curand: „Cumva trebuie sa fie un flirt intre noi si sa vedem dupa ce cantam cum o sa fie”.

VOCEA ROMANIEI 2016. Smiley ii va face o surpriza lui Tudor, care va genera un moment savuros si in care amandoi isi vor dori sa-l implice si pe Moga.

VOCEA ROMÂNIEI. Un concurent ia o decizie neaşteptată în prima rundă. Cine încearcă să-i îndulcească pe antrenori în culise

VOCEA ROMANIEI 2016. Antrenorii vor vedea ca expresia „mata blanda zgarie rau” este valabila, iar Tudor va avea un rol dublu, va intra pentru cateva momente in pielea unui comentator de fotbal, doar ca de data aceasta va comenta meciul vocilor si lupta apriga dintre doi concurenti.