CASTIGATOR VOCEA ROMÂNIEI. Elena Bozian, inginera care a învins-o pe fiica lui Adi Minune. Cine este finalista lui Horia Brenciu

Finala emisiunii Vocea României se apropie cu pași repezi. Vineri seara se va afla cine se va bucura de titulatura de Vocea României 2019. Cum a reuşit Elena Bozian, surpriza din semifinale, tânăra ingineră, s-o învingă pe fiica lui Adi Minune în ediția trecută. Care este povestea vieții sale vezi un pic mai jos.

20 dec. 2019, 12:55
CASTIGATOR VOCEA ROMÂNIEI. Elena Bozian, inginera care a învins-o pe fiica lui Adi Minune. Cine este finalista lui Horia Brenciu

CASTIGATOR VOCEA ROMÂNIEI. Marea finală din cadrul celui mai iubit show cu și despre muzică își va găsi câștigătorul în seara aceasta, scrie playtech.ro. Surpriza din acest sezon a fost cu siguranță Elena Bozian. Extrem de neexperimentată în domeniu, dar cu un potențial uriaș și emoții constructive, a reușit să ajungă poate cu mult mai departe decât ar fi crezut vreodată.

Citeşte şi CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2019. Cine câştigă premiul de 100.000 de euro. Votează aici favoritul!

Elena a pășit cu o neîncredere concursul, dar a ajuns în finală plină de speranța că are norocul pus deoparte. Aceasta nu a fost susținută de aproape nimeni în afară de prietenul ei, singurul care și știa că că se înscrie la Vocea României. A venit cu gândul de a demonstra că poate și a reușit cu mult mai mult.

Tatăl ei a făcut infract în urmă cu câteva luni

Elena este din Pitești și este inginer economist, specialist în documentație studii și se ocupă de cataloagele de piese din service-urile și în prezent este angajată la Uzina Mioveni-Dacia. Tânăra în vârstă de 23 de ani a termina Universitatea Politehnică – facultatea de Mecanică și Mecatronică la profilul inginerie economică și activează în domeniu, dar își dorește să-i facă loc muzicii în viața sa.

Concurenta mai are trei frați: unul dintre ei este și el inginer, al doilea frate este recrutor, iar sora lucrează ca asistentă. Mama ei este infirmieră la spitalul din Pitești, iar tatăl a ieșit la pensie, după ce a făcut infarct în urmă cu câteva luni.