„Vocea României” nu şi-a primit nici acum cei 100.000 de euro de la ProTV

Mihai Chiţu, câştigătorul ultimei ediţii a show-ului Vocea României, a încântat o ţară întreagă cu vocea şi interpretarea sa, însă premiul pe care l-a visat nu l-a primit nici acum după trei luni de la terminarea emisiunii.

30 mart. 2014, 13:42
„Vocea României” nu şi-a primit nici acum cei 100.000 de euro de la ProTV

Mihai Chiţu nu a primit până acum cei 100.000 de euro câştigaţi la Vocea României, banii pe care doreşte să-i investească în cariera sa muzicală.

“Pana in acest moment, nu am primit premiul de la PRO TV. Nu stiu din ce motiv, dar acesta este adevarul. Eu tot sper insa ca lucrurile sa se reglementeze si, poate maine, poimaine, sa mi se dea si banii! Nu ma gandesc sa ma imbogatesc cu ei, caci daca altii isi iau case, masini sau pleaca in vacante de lux, eu prefer sa investesc in muzica! Totul costa, un microfon, un clip, o tinuta, o piesa, instrumentistii…”, a declarat Mihai Chitu pentru wowbiz.ro.

Chiar dacă nu a primit încă suma căştigată în cadrul show-ului Vocea României, Mihai Chiţu a renunţat la job-ul lui de agent de vânzări şi a început să câştige bani şi din concerte.

„Poate fi surprinzator, insa am renuntat la vechea meserie, aceea de agent de vanzari, si am urmat calea artistica. Intotdeauna mi-am dorit sa fac acest lucru si acum visul mi s-a implinit. In ciuda faptului ca am stat luni de zile fara bani, pentru ca nu mai munceam in perioada concursului, si abia de imi mai plateam facturile, acum pot sa spun ca mi-am revenit si am si inceput sa castig banuti din concerte. Poate vine si premiul de la PROTV si totul se rezolva”, a mai declarat Mihai Chiţu.