VOCEA ROMÂNIEI. SMILEY, favorit sa ofere noul câştigător al concursului. Vezi ce cote au finaliştii la PARIURI

Au mai ramas cateva zile pana la marea finala a sezonului Vocea Romaniei 2013 si Stanleybet a lansat cotele pentru castigarea titlului suprem.

RomaniaTV.net
23 dec. 2013, 11:00
VOCEA ROMÂNIEI. SMILEY, favorit sa ofere noul câştigător al concursului. Vezi ce cote au finaliştii la PARIURI

Smiley, care a reusit sa ofere primul castigator Vocea Romaniei, este din nou gata sa ofere un solist pregatit sa ridice in picioare orice public.

Adrian Nour, „Artistul” care este reprezentantul echipei Smiley in finala din acest an, este principalul favorit in viziunea bookmaker-ilor Stanleybet, cu o cota de 1.70.

Următorul favorit este, cu o cota 2.50, Sanziana Nicolae, reprezentanta echipei lui Marius Moga in finala din 26 Decembrie.

Ceilalţi doi finalişti, Mihai Chiţu şi Marius Marin, sunt creditaţi cu şanse mult mai mici, având cote de 7.00, respectiv 11.00.

VOCEA ROMANIEI: Surprize MARI în finala VOCEA ROMANIEI 2013: cei patru care se bat pentru trofeu VIDEO

Titlul suprem e din ce in ce mai aproape, iar visul unuia dintre concurenti este pe cale sa devina realitate! Marea finala de la VOCEA ROMANIEI este joi, pe 26 decembrie, de la 20:30, la ProTV!

VOCEA ROMANIEI. Adrian Nour din echipa Smiley merge mai departe in finala, dupa ce a primit 67% din voturile publicului, in timp ce Claudia Iuga a strans doar 33%. Smiley a lasat publicul sa decida, voturile lui fiind 50 – 50%.

VOCEA ROMANIEI. Sanziana Nicolae din echipa Moga merge mai departe in finala, dupa ce a primit 63% din voturile publicului, in timp ce Jovana Milovanovic a strans doar 37%. Moga a lasat publicul sa decida, voturile lui fiind 50 – 50%.

VOCEA ROMANIEI. Mihai Chitu din echipa Brenciu merge mai departe in finala, dupa ce a primit 67% din voturile publicului, in timp ce Ana Maria Mirica a strans doar 33%. Brenciu a lasat publicul sa decida, voturile lui fiind 50 – 50%.

VOCEA ROMANIEI. Marius Marin din echipa Loredana merge mai departe in finala, dupa ce a primit 64% din voturile publicului, in timp ce Muneer a strans doar 36%. Loredana a lasat publicul sa decida, voturile lui fiind 50 – 50%.