Voinescu, despre primarii demisionari: „Să fie sănătoşi, cu socialiştii în braţe”

Purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, a declarat, vineri, pentru Mediafax, că primarii din Caraş-Severin care au anunţat că îl urmează pe Sorin Frunzăverde în USL "să fie sănătoşi şi să-şi vadă de carierele lor politice, cu socialiştii în braţe".

RomaniaTV.net
30 mart. 2012, 11:50
Voinescu, despre primarii demisionari: „Să fie sănătoşi, cu socialiştii în braţe”

„Pleacă, să fie sănătoşi! Să-şi vadă de carierele lor politice, cu socialiştii în braţe!”, a fost singurul comentariu făcut de purtătorul de cuvânt al PDL.

Contactat de Mediafax, secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a evitat să comenteze plecarea celor 38 de primari din partid, el susţinând că nu poate să vorbească pentru că tocmai conducea maşina şi nu vroia să fie amendat de Poliţie.

„Conduc, nu pot să vorbesc când conduc, mă amendează Poliţia! Vorbim mai târziu”, a spus Oltean la telefon, întrebat cum apreciază situaţia plecării celor 38 de primari din partid.

Preşedintele CJ Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde, a declarat, vineri, că, din cei 42 de edili democrat-liberali din judeţ, 38 de primari îl urmează la USL, trei vor candida din partea altei formaţiuni politice, iar un primar nu s-a decis încă.

Întrebat ce înseamnă pentru el faptul că 38 de primari îl urmează, Frunzăverde a precizat că acest lucru arată că „ei apreciază exerciţiul administrativ” pe care l-au avut împreună cu el şi „realizează că este nevoie de altă construcţie politică, care să susţină administraţia locală”.

„Înseamnă că apreciază exerciţiul administrativ pe care l-am avut împreună şi realizează că este nevoie de altă construcţie politică, care să susţină administraţia locală”, a afirmat Frunzăverde.