Volodimir Zelenski, reacţie entuziastă după întâlnirea cu Nicolae Ciucă, Ciolacu şi Aurescu. Ce aşteptări are în continuare de la România

Volodimir Zelenski, a publicat, marţi seară, imagini de la întâlnirea cu oficialii români, precizând că fiecare astfel de vizită pe are o primeşte este un semnal important de solidaritate. ”Apreciem sprijinul apărării României, asistenţa umanitară şi poziţia clară privind politica de sancţiuni”, a transmis Zelenski.

26 apr. 2022, 22:32
Volodimir Zelenski, reacţie entuziastă după întâlnirea cu Nicolae Ciucă, Ciolacu şi Aurescu. Ce aşteptări are în continuare de la România

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a publicat, marţi seară, pe reţelele sociale, imagini de la întâlnira cu premierul Nicolae Ciucă, cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, şi cu ministrul de Externe, Bogdan Aurescu.

Zelenski a precizat că fiecare astfel de vizită este un semnal important de solidaritate cu poporul ucrainean.
Apreciem sprijinul apărării României, asistenţa umanitară şi poziţia clară privind politica de sancţiuni. Contăm pe susţinerea viitorului Ucrainei în Uniunea Europeană„, a transmis Zelenski.

Citeşte şi Nicolae Ciucă, vizită surpriză la Kiev, alături de Marcel Ciolacu. Premierul s-a întâlnit cu Volodimir Zelenski

Premierul Nicolae Ciucă, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, şi ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, au făcut, marţi, o vizită oficială în Ucraina, unde au avut întâlniri cu Volodimir Zelenski, cu premierul Ucrainei şi cu preşedintele Radei Supreme.

Premierul Nicolae Ciucă a transmis că România sprijină aspiraţiile Ucrainei de integrare în Uniunea Europeană şi a reiterat disponibilitatea de a oferi ajutor refugiaţilor.

La rândul său, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a afirmat că bombele nu vor opri niciodată triumful Binelui asupra Răului.

Citeşte şi Marcel Ciolacu, mesaj pentru Ucraina: „România e pregătită să fie în prima linie”. Ce i-a transmis lui Volodimir Zelenski