Vor apărea noi BANCURI cu Fuego după o aşa mărturisire uluitoare. VEZI ce recunoaşte deşi nu te aşteptai

Fuego şi-a dus melodiile pe trei continente, iar în România cântă numai cu casa închisă. Recent, artistul a făcut o declaraţie surprinzătoare. Deşi toată lumea credea că Ştefan Hruşcă îi este rival, lucrurile stau cu totul şi cu totul altfel. Artistul este fan Ştefan Hruşcă. După o aşa mărturisire vor apărea noi BANCURI cu Fuego.

07 nov. 2013, 16:47
Vor apărea noi BANCURI cu Fuego după o aşa mărturisire uluitoare. VEZI ce recunoaşte deşi nu te aşteptai

„Ştefan Hruşcă mi-a alinat copilăria. Crăciunul în familia mea era petrecut pe muzica acestui mare interpret. Discurile Electrecordului, ce îl prezentau, au fost ascultate fără întrerupere. Eu asociez Sărbătorile de Iarnă cu vocea sa. Ştefan Hruşcă este un simbol al Crăciunului, felul în care acesta interpretează colindele româneşti fiind de neegalat de nimeni”, a declarat Fuego pentru ziarulring.ro.

Întrebat dacă este deranjat că se fac bancuri pe seama lui, Fuego a declarat că multe chiar îl amuză.

„Mă amuză teribil să descopăr câte o nouă maximă în care apare numele meu. Sunt o fire pentru care umorul şi optimismul sunt cele mai importante atunci când vreau să parcurg mai lin etapele şi episoadele dificile pe care viaţa mi le pregăteşte. Eu îmi văd de drumul meu, mă dedic în totalitate acestei profesii şi publicului, glumind şi eu, la rândul meu, pe seama acestor poante. Unele dintre ele sunt chiar reuşite”, a mai spus artistul.

Citeşte şi: Drama secretă a lui Fuego. Află ce s-a întâmplat cu iubita lui, care urma să-i fie soţie

Fuego a lansat până în prezent 23 de albume şi a fost recompensat cu cinci Discuri de Aur şi un Disc de Platină. Are un repertoriu de peste 600 de şlagăre şi este deopotriva interpret, actor şi regizor al propriilor spectacole.

Citeşte şi: Fuego are o mini-sosie. Vezi ce reacţie a avut cântăreţul când l-a întâlnit