Vouchere-cadou pentru femei de 8 martie. Condiţia esenţială pentru a primi bani, premii şi tichete de cumpărături

Ziua Internațională a femeii este sărbătorită anual la data de 8 martie pentru a celebra atât realizările sociale, politicile și condițiile economice ale femeilor.

04 mart. 2024, 23:03
Vouchere-cadou pentru femei de 8 martie. Condiţia esenţială pentru a primi bani, premii şi tichete de cumpărături

Vouchere-cadou de 8 martie. Luna martie aduce și un concurs cu premii garantate pentru vizitatoarele mall-ului. Tot ce trebuie să facă este să cumpere în valoare de minimum 200 de lei pe un singur bon fiscal. Excepție vor face cumpărăturile din magazinele Cora, Leroy Merlin, Altex, Flanco și Bebe Tei, unde bonul trebuie să valoreze minimum 400 lei.

Campania este valabilă în perioada 8-31 martie, iar înscrierea se face la biroul de Informații, de la etajul 1. În luna martie, vizitatoarele Sun Plaza vor beneficia de luminile reflectoarelor, entuziasmul modei de primăvară și de tot răsfățul pe care îl merită. Campania „Femeile contează în Sud” le va oferi doamnelor și domnișoarelor ocazia să ia parte la activări menite să le înfrumusețeze ziua, arhiva de poze din telefon și garderoba.

Diferite zone ale mall-ului vor deveni spații dedicate femeilor, unde clientele se vor putea opri pentru o veritabilă experiență gratis  de fashion shooting.

Vouchere cadou de Paşte 2024. Angajații pot primi tichete cadou în valoare de până la 300 de lei

În primul setup, la parterul mall-ului, zona Orange Atrium, femeile își vor putea crea propriul background pentru cele mai instagramabile poze de primăvară. Între 8 și 31 martie, va exista un photo corner cu un decor complex și un totem digital conectat la o tabletă unde, cu ajutorul unei aplicații, clientele își vor putea selecta un fundal de imagini personalizat, în acord cu unicitatea fiecăreia și cu exuberanța anotimpului care le celebrează. De Ziua Femeii, pe 8 și 9 martie, la stand va fi prezentă și o asistentă care le va sta la dispoziție tuturor doamnelor între orele 14:00-21:00.

 

Tot pe 8 și 9 martie, între orele 14:00-21:00, la parterul Sun Plaza, coridorul Fashion va deveni un studio foto profesional, accesibil tuturor vizitatoarelor. Ajutate de un fotograf și de o asistentă, femeile se vor putea fotografia într-un photo corner cu lumini profesionale și decor chic. Experţi în beauty, skincare, hair și fragrance, le vor ajuta pe doritoare să se pregătească înainte de a participa la sesiunea foto dedicată lor. În plus, la acest corner, doamnele vor fi așteptate cu vouchere de reducere și goodies de la magazinele din Sun Plaza.

Pentru doamnele care nu reușesc să ajungă în aceste intervale orare la eveniment, nu trebuie să își facă griji. Decorul integral al studioului foto va fi prezent în Sun Plaza toată luna martie, așa că vor avea timp să își facă fotografii noi oricând doresc.

 

Tichete cadou de 8 martie 2024. Se dau 300 de lei neimpozabili doar pentru doamne. Cine primeşte vouchere de Ziua femeii

Tichete cadou de 8 martie. Se pot acorda vouchere de 300 de lei pentru femei de 8 martie. Plafonul de 150 a fost majorat la 300 de lei, la finalul lunii decembrie 2021, prin OUG, pentru ca tichetele cadou oferite pentru ocaziile speciale să fie considerate netaxabile.

Aceste vouchere care pot fi acum în valoare maximă de 300 de lei nu sunt supuse impozitului pe venit și contribuțiilor sociale obligatorii, potrivit Codului fiscal. Mulţi angajatori, mai ales în domeniul privat, oferă pe lângă aceste tichete-cadou de 8 martie şi o zi liberă tuturor angajatelor.

Bani mai mulți pentru această categorie de români! Tipurile de indemnizații care vor fi mai mari în 2024

„În cazul cadourilor în bani şi/sau în natură, inclusiv tichetele cadou, oferite de angajatori, veniturile sunt neimpozabile, în măsura în care valoarea acestora pentru fiecare persoană în parte, cu fiecare ocazie din cele de mai jos, nu depăşeşte 300 lei.”, informa ANAF.

Tichete cadou de 8 martie. Conform sursei citate, voucherele se pot acorda în următoarele situații:

– cadouri oferite angajaţilor, precum şi cele oferite pentru copiii minori ai acestora, cu ocazia Paştelui, Crăciunului şi a sărbătorilor similare ale altor culte religioase;

– cadouri oferite angajatelor cu ocazia zilei de 8 martie;

– cadouri oferite angajaţilor în beneficiul copiilor minori ai acestora cu ocazia zilei de 1 iunie.

„Partea care depășește valoarea maximă de 300 lei, reprezintă venit impozabil din salarii și se va datora impozit pe venit din salarii si contribuții sociale obligatorii”, preciza ANAF.

În ordonanța de urgență a fost introdusă și obligativitatea ca toate tichetele valorice, inclusiv certificatele cadou, să fie numai sub formă de card și să elimine biletele fizice.

Tichete sociale Paşte 2024, de azi se depun cererile. Banii sunt aduşi de poştaş în Săptămâna Mare

Mai mult decât atât, angajatorii care decid să ofere tichete cadou femeilor pentru 8 martie, trebuie să aibă grijă să nu discrimineze femeile angajate, indiferent dacă sunt mame sau nu, dacă lucrează cu normă întreagă sau cu jumătate de normă, dacă îndeplinesc funcții de bază în cadrul companiei sau nu.

Ziua Internațională a femeii este sărbătorită anual la data de 8 martie pentru a celebra atât realizările sociale, politicile și condițiile economice ale femeilor, cât și lupta împotriva discriminării și violenței care își fac încă simțită prezența în multe părți ale lumii.