VOUCHERE pentru bucureşteni să meargă la restaurant şi în cafenele. Proiect ALDE

Fiecare bucureștean de peste 14 ani ar putea beneficia de un tichet in valoare de 50 RON pe care îl va putea folosi în orice restaurant sau cafenea de pe raza Municipiului București. Măsura vizează sprijinirea HoReCa şi este prevăzută într-un proiect iniţiat de liderul consilierilor generali ALDE Tudor Tim Ionescu.

RomaniaTV.net
08 iul. 2020, 12:45
VOUCHERE pentru bucureşteni să meargă la restaurant şi în cafenele. Proiect ALDE

„Nu putem asista impasibili cum sectorul HoReCa suferă fără sa fie sprijinit de nimeni în această perioadă atât de grea. De 4 luni de zile, acest sector în care activează sute de mii de oameni este afectat, iar antreprenorii nu primesc niciun sprijin din partea autorităților, ci doar scuze și restricții.
Consider că este responsabilitatea noastră, ca aleși ai cetățenilor, dar și ca liberali, să venim cu măsuri de susținere a sectorului HoReCa și pentru asta am depus un proiect de hotărâre prin care toți cetățenii bucuresteni de peste 14 ani vor beneficia de un tichet de 50 de lei pe care să-l poată folosi în orice cafenea sau restaurant de pe raza Municipiului București”, a declarat liderul consilierilor generali ALDE ai Municipiului București.

„Prin acest proiect susținem antreprenorii, susținem angajații acestora care vor avea mai multă activitate, oferim și cetățenilor posibilitatea de a petrece un moment relaxant în aer liber într-o locație unde să poată realiza această consumație și indirect, acei bani se vor reîntoarce prin taxe, atât la nivelul bugetului local cât și central”, a mai spus Tudor-Tim Ionescu.
Proiectul de hotărâre este susținut, prin  semnătură, de toți consilierii generali ai ALDE.