VOUCHERE pentru români. Toţi locuitorii vor putea beneficia de ele

Reprezentanţii municipalităţii ieşene au anunţat vineri că au câştigat unul dintre voucherele pentru WiFi puse la dispoziţie de Comisia Europeană.

RomaniaTV.net
17 mai 2019, 15:06
VOUCHERE pentru români. Toţi locuitorii vor putea beneficia de ele

Un nou tip de vouchere pentru români. Potrivit unui comunicat de presă, cel de-al doilea apel de cereri pentru vouchere pentru WiFi lansat de Comisia Europeană prin programul WiFi4EU a avut loc între 4 şi 5 aprilie. În cadrul acestui apel, mai mult de 10.000 de municipalităţi din Europa au solicitat un voucher WiFi4EU. În urma evaluării cererilor, Agenţia Executivă pentru Inovare şi Reţele (INEA), agenţia executivă a Comisiei Europene responsabilă de implementarea programului WiFi4EU, a publicat lista oraşelor câştigătoare, printre care se numără şi municipiul Iaşi.

Veşti bune pentru bugetari. Când se dau voucherele de vacanţă în 2019 (Marţi, 14 Mai 2019 19:35)

„În săptămâna următoare fiecare solicitant va primi o notificare individuală a rezultatelor apelului. După notificare, municipalităţile câştigătoare vor trebui să semneze un acord de finanţare, disponibil pe portalul WiFi4EU, pentru a primi voucherul în valoare de 15.000 de euro pentru a crea un hotspot într-un spaţiu public. Aproape 98% din voucherele disponibile au fost revendicate în primele 60 de secunde de lansare a apelului. Acest apel are un buget de 51 de milioane de euro, iar 3.400 de municipalităţi din întreaga Europa vor primi câte un voucher pentru a crea hotspoturi WiFi în spaţiile publice”, anunţă reprezentanţii administraţiei locale.


loading...
Partenerii noștri