Vrăjitoare din Călăraşi filmate cu CAMERA ASCUNSĂ: Vezi cât costă o EXORCIZARE VIDEO

Zona Călăraşi este cunoscut pentru vrăjitoarele sale, care scot dracii din creduli, evident contra-cost, dar şi babe-vraci, specialiste în topit cositor. Materialul de mai jos a fost filmat cu camera ascunsă.

29 dec. 2013, 09:57
Vrăjitoare din Călăraşi filmate cu CAMERA ASCUNSĂ: Vezi cât costă o EXORCIZARE VIDEO

Notorietatea „mamei Ioana” din comuna Dragalina a depăşit de mult graniţele judeţului. Se laudă că are leac pentru cei posedaţi de diavol, motiv pentru care jurnaliştii România TV, au reuşit să creeze un material cu camera ascunsă, programând o persoană pentru bizarul tratament.

Citeşte şi CAZ ŞOCANT în NIGERIA. O femeie a născut un CAL în urma unei slujbe de exorcizare

Să se ducă întâi să se spovedească. Şi după aceea! Dar dacă n-are credinţă, nu facem nimic! Dacă nu vine de bunăvoie.- Nu când este „sărit”. Când este el puţin conştient. Dacă se poate. Aţi văzut cum i se schimbă privirea şi ochii. Ca să nu vă mai spun altceva„, a explicat vrăjitoarea.

Bineînţeles că dracii nu se lasă scoşi din colegul nostru pe gratis. Mama Ioana nu se fereşte să ne spună preţul „lucrării”.

Citeşte şi Patru persoane ce racolau oameni ca să îi ducă la vrăjitoare, audiate. Prejudiciul, 300.000 de euro

Dacă era pentru mine, în 30 de ani de zile aveam palate. Noi avem o mănăstire. Cinci milioane costă„, a explicat ea.

Tanti Vasilica locuieşte în Călăraşi şi se ocupă cu vindecatul micuţilor din cartier care încă mai fac în pat. Tratamentul se bazează exclusiv pe topitul cositorului. Paradoxal, bătrânica-vraci a fost intervievată chiar pe patul spitalului judeţean.