Vrăjitoarea Melisa rămâne în arest preventiv. Ea a cerut să fie eliberată sub control judiciar

Vrăjitoarea, arestată pentru că ar fi înşelat mai multe vedete, a cerut să fie eliberată sub control judiciar, însă judecătorii Tribunalului Ilfov au respins această cerere.

RomaniaTV.net
06 ian. 2012, 12:02
Vrăjitoarea Melisa rămâne în arest preventiv. Ea a cerut să fie eliberată sub control judiciar

Melisa a încercat să-i convingă pe judecători că nu este necesară menţinerea sa după gratii, pentru că nu are cum să influenţeze martorii sau să distrugă probe din dosarul în care este acuzată de înşelăciune. Decizia judecătorilor de la Tribunalul Ilfov poate fi atacată cu recurs.

Cele două vrăjitoare, Vanessa şi Melisa, au fost reţinute pentru înşelătorie şi şantaj. Printre victimele lor se numără şi vedeta de televiziune Oana Zăvoranu. Procurorii au dezvăluit tehnicile pe care le foloseau cele două pentru a face rost de clienţi slabi de înger.

Una dintre vrăjitoare se autointitula practicantă a magiei albe şi cealaltă practicantă a magiei negre. Potrivit procurorilor ele îşi racolau clienţii chiar prin intermediul emisiunilor televizate, trimiţându-le mesaje vedetelor prin care le spuneau că ele sunt singurele care au leac pentru problemele lor.

Odată căzute în capcana lor, vedetelor li se cerea să aducă obiecte precum piroane, păpuşi şi miere de albine. Apoi vrăjitoarele făceau practici VOO DOO înţepând păpuşile aduse de victime cu ace. Aceste ritualuri erau practicate pe cursurile unor ape sau în case părăsite. După ce victimele se răzgândeau şi voiau să se retragă din „afacere”, vrăjitoarele şi rudele lor începeau să le ameninţe că ritualurile se vor întoarce împotriva lor , ba chiar invocau consecinţe fizice şi psihice. Mai mult, se ofereau să le acorde împrumuturi pentru a continua ritualurile contra unor garanţii imobiliare.

Mandatele de arestare sunt valabile pentru 29 de zile. Alături de cele două vrăjitoare au mai primit mandate şi alţi doi complici ai acestora.