Vrăjitoarele scuipă farmece în Parlament VIDEO

Vrăjitoarele au luat cu asalt Parlamentul, supărate că deputatul Nicu Păun vrea să interzică vrăjitoria. Înarmate cu toate ”ustensilele” de farmece, ghicitoarele şi reginele magiei au venit să-l ”amuțească” și să-l ”încremenească” pe dușmanul lor.

RomaniaTV.net
12 dec. 2011, 13:16
Vrăjitoarele scuipă farmece în Parlament VIDEO

Mai multe vrăjitoare au venit la Palatul Parlamentului pentru a-i cere socoteală deputatului Nicolae Păun că vrea să le ia pâinea de la gură.

Staționate în fața Palatului, vrăjitoarele s-au apucat care mai de care să se întreacă în descântece și să se fălească cu obiectele aduse.

”Aicea avem o apă sfințită dăscântată…. să-i legăm gura”.

”Dacă domnul Păun a ajuns aicea și nu s-a mulțumit, o să părăsească acest palat. Vă promit. Prin dăscântecele și ritualurile noastre, nu o să mai aibă scaunul acesta”.

”Fugi, rău! Să se potolească răul și urîtul. Să rămână Parlamentul curat și minunat”, s-a pus pe descântec o altă reprezentantă a farmecelor.

Alta și-a propus ”confruntări televizate” cu deputatul.

”O să avem grijă să-l amuțim, să-l încremenim.”

O vrăjitoare, cu un borcan în mână, a explicat ce vrea să facă.

”Asta e licoarea specială adusă. Cu această vârtelniță de noapte, voi lucra până în seara de 1 martie… care voi învârti această vârtelniță să se învârtă răutatea asupra lor”.

Deși au forțat intrarea în curtea Parlamentului, pirandele n-au putut pătrunde și în clădirea în care sunt deputații și senatorii, ele nefiind lăsate să treacă de filtrul Legislativului.

Păun: Renunț dacă ele fac o vrajă prin care scot România din criză

Deputatul Nicolae Păun, preşedinte al Partidei Romilor, a iniţiat un proiect prin care practicile oculte să fie intezise, iar cei care le practică să ajungă la închisoare.

El a comentat ironic pentru România TV demersurile vrăjitoarelor: „Suntem la nivel de intenţie (cu propunerea legislativă, n.r.), dar repet: putem să renunţăm la intenţie dacă dumnealor fac o rugăciune, fac o incantaţie, o vrajă sau nu ştiu ce fac  să scoată România din criză şi atunci eu renunţ la idee”.