Vrei ca soţia ta să fie amanta perfectă? Iată semne după care să te uiţi

Una dintre primele întrebări pe care şi le pun bărbaţii în momentul în care întâlnesc o femeie atrăgătoare este: dacă va fi sau nu bună la pat. Potrivit legendelor cele mai bune amante sunt femeile pricepute la dans. Însă mai există şi alte semne care dezvăluie bărbaţilor care ştiu să le descifreze acest lucru.

RomaniaTV.net
19 nov. 2012, 21:17
Vrei ca soţia ta să fie amanta perfectă? Iată semne după care să te uiţi

Potrivit antropologului Helen Fisher de la Universitatea Rutgers există anumite lucruri care spun dacă o femeie este sau nu o bună amantă. Iată după ce trebuie să vă uitaţi:

1. Sugerează mâncare thailandeză la cină

Feriţi-vă de femeile care la întrebarea ce vrei la cină răspunde: „Nu ştiu, tu ce ţi-ai dori?”. O astfel de reacţie sugerează ca domnişoara respectivă se încadrează în categoria persoanelor pasive. O femeie care ştie ce vrea şi spune ce vrea chiar şi la o întrebare banală este foarte bună în dormitor. În general, amantele bune îşi asumă responsabilitatea pentru propria plăcere.

2. Modul în care sărută, dezvăluie dacă este sau nu o bună amantă „Modul în care sărută spune multe şi despre cum fac dragoste”, a dezvăluit sexologul Ava Cadell. „Nu este vorba doar de felul în care îşi foloseşte buzele, trebuie să utilizezi tot corpul atunci când săruţi. Dacă îşi utilizează mâinile în timp ce îşi împinge sânii în tine în timp ce geme şi suspină va fi o amantă nemaipomenită”, a punctat Cadell.

Citeşte continuarea pe sfatulparintilor.ro.