Vrei ca soţia ta să fie AMANTA PERFECTĂ? Vezi după ce semne trebuie să te uiţi

Una dintre primele intrebari pe care si le pun barbatii in momentul in care intalnesc o femeie atragatoare este: daca va fi sau nu o buna la pat. Potrivit legendelor cele mai bune amante sunt femeile pricepute la dans. Insa mai exista si alte semne care dezvaluie barbatilor care stiu sa le descifreze acest lucru. Potrivit antropologului Helen Fisher de la Universitatea Rutgers exista anumite lucruri care spun daca o femeie este sau nu o buna amanta. Vezi mai jos dupa ce trebuie sa va uitati.

09 dec. 2013, 20:54
Vrei ca soţia ta să fie AMANTA PERFECTĂ? Vezi după ce semne trebuie să te uiţi

Modul in care mananca, o tradeaza daca-i place sa faca sex

Priveste cu atentie cum manevreaza mancarea din farfurie. „Priveste-o in timp ce foloseste furculita. Se bucura de o mancare buna? O savureaza? Sau mananca repede cu imbucaturi mari? Daca mananca incet atunci ii place sa faca dragoste pentru o perioada lunga de timp”, a dezvaluit Candida Royalle, producator si fost star in filmele pentru adulti.

Se da in vant dupa inghetata

Poti sa-ti dai seama daca o femeie se potriveste sau nu cu tine comparand aromele preferate la o inghetata, spune dr. Alan Hirsch neurolog si directorul Institutului de cercetari in domeniul gustului si mirosului din Chicago. Femeile care prefera inghetata cu gust de cafea se dovedesc a fi seducatoare si sunt compatibile cu fanii inghetatei de capsuni. Iubitoarele inghetatei de vanilie se potrivesc cel mai bine cu barbatii care prefera inghetata cu alune si ciocolata.

CITEŞTE ŞI: Reguli pentru o căsnicie perfectă. Vezi cum poţi avea un mariaj ca în basme

Stiu exact ce le place

„Femeile tinere nu se relaxeaza suficient pentru a avea un orgasm”, spune Fisher. In schimb, cele mai mature stiu ce le place si nu se sfiesc sa o zica. „Stiu ca daca vor sa aiba cat mai multe orgasme este mai bine ca barbatul sa stie excat ce are de facut”, puncteaza Fisher.

Modul in care saruta, dezvaluie daca este sau nu o buna amanta

„Modul in care saruta spune multe si despre cum fac dragoste”, a dezvaluit sexologul Ava Cadell. „Nu este vorba doar de felul in care isi foloseste buzele, trebuie sa utilizesi tot corpul atunci cand saruti. Daca isi utilizeaza mainile in timp ce isi impinge sanii in tine in timp ce gem si suspina va fi o amanta nemaipomenita”, a punctat Cadell.

Citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro