Vrei o maşină second hand? Mercedes evaluat de Fisc la preţ de pantofi

Un botoşănean s-a trezit recent cu autoturismul sechestrat de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) pentru o datorie de 244 de lei, bani care i-au fost deja reţinuţi din contul bancar cu tot cu cheltuielile de executare şi comisioanele băncii.

RomaniaTV.net
09 oct. 2014, 08:39
Vrei o maşină second hand? Mercedes evaluat de Fisc la preţ de pantofi

Ba mai mult, botoşăneanul a constatat din procesul verbal de sechestru întocmit în lipsa lui că valoarea maşinii Mercedes a fost stabilită de experţi la 500 de lei, sumă care nu acoperă nici măcar valoarea acumulatorului sau a sistemului audio din interior, scrie monitorulbt.ro. „Maşina zace în faţă la ANAF din iulie. Eu am solicitat să mi se trimită titlul executoriu în baza căruia a fost făcută sechestrarea maşinii. Nu am primit nimic până acum”, a declarat Mitică C.

Citeşte şi Decizie a Guvernului: IMPOZITELE şi TAXELE vor putea fi plătite cu CARDUL la Trezorerie din 2015

Proprietarul nu înţelege în ce bază Mercedesul lui fabricat în 1993 şi înmatriculat în România în 2013 a fost evaluat la numai 500 de lei. În semn de protest, Mitică C. a postat fotografii cu maşina parcată în faţa ANAF Botoşani pe un site destinat vânzărilor online şi a precizat că maşina din imagine costă, după evaluarea experţilor, 500 de lei.