Vrei s-ajungi în siguranţă acasă?! Te poate conduce „Gogoașă”! Actorul din „Trăsniţii” face Bolt

Constantin Zamfirescu, celebrul „Gogoașă” din serialul-fenomen „Trăsniți în NATO”, mărturisește că nu o duce foarte bine, dar încearcă să facă față provocărilor vieții.

17 sept. 2023, 17:22

Actorul Constantin Zamfirescu a rămas în mintea românilor drept „Gogoaşă” din „Trăsniți în NATO”, difuzat la Prima Tv. În urmă cu câțiva ani, actorul a trecut printr-o serie de probleme medicale, fiind diagnosticat cu teribilul cancer.

A fost operat și acum urmează un regim alimentar foarte strict, dar nu își mai permite însă să facă foarte multe lucruri.
Ca și Emil Mitrache, celebrul „Americanul” din serialul „La Bloc”, Constantin Zamfirescu „Gogoaşă” s-a apucat de taximetrie, pentru a face față scumpirilor.

Ce se întâmplă cu Gogoașă din „Trăsniții în NATO” după ce a fost operat de cancer. Ce a ajuns să facă acum pentru bani: „Sunt 100-200 de lei și cu ăștia mă drămuiesc”
Nu se ferește de muncă și spune că nu acceptă însă ca pasagerii să fie darnici și să îi lase bacșiș. Fosta vedetă de la Prima TV își respectă cu sfințenie programul de șofer pe BOLT. Extrem de atent la detalii și aparent pasionat de jobul său, Constantin Zamfirescu se gândește la binele clientului pe care urmează să îl transporte. Prin urmare, îl putem vedea cum face ordine în autovehicul și cum se asigură că totul este pus la punct, scrie Cancan.ro, care l-a surprins pe celebrzul actor în trafic

„Trăsniții” dispare de la Prima TV. Mircea Dinescu vine cu o nouă emisiune „Poezie și delicatesuri”
Celebrul actor Constantin Zamfirescu din „Trăsniți în NATO” a avut parte de o viață grea. A fost declarat mort la naștere, dar o minune a făcut să supraviețuiască. Din nefericire, acest incident nu a rămas fără urmări, pentru că „Gogoașă” a ajuns să aibă probleme locomotorii. Mai târziu în viață, Constantin Zamfirescu a avut parte de un alt episod dureros, după ce copilul lui s-a stins din viața, la scurt timp de la naștere. Micuța, care ar fi trebuit să se numească Anastasia a murit, deoarece avea toate organele bolnave. Mama sa contactase două virusuri puternice în timpul sarcinii. Cea de-a două fetița a actorului s-a născut cu o malformație care îi afectează obrazul drept şi buza superioară.