Vrei să ai fată sau băiat? Metode să influenţezi sexul viitorului bebeluş

Multe sfaturi au străbătut istoria cu privire la cum să influenţezi sexul bebeluşului pe care îl concepi, că să ajungi să ai faţă sau băiatul dorit. Spre exemplu, părintele medicinii, Hipocrat, credea că testiculul drept al bărbatului produce băieţi, iar cel stâng produce fete, aşa încât bărbaţii îşi legau o sfoară în jurul unuia din testicule în timpul actului sexual pentru a preveni spermă “nedorită” să iasă din corp.

RomaniaTV.net
22 iul. 2013, 20:34
Vrei să ai fată sau băiat? Metode să influenţezi sexul viitorului bebeluş

Cercetări recente au arătat că primii bebeluşi născuţi ai unui cuplu sunt cu predilecţie băieţi, în timp ce cuplurile mai mature că şi vârstă sau bărbaţii stresaţi „produc” mai mult fete.

Dacă te afli în faza de preconceptie şi nu îţi este indiferent sexul bebeluşului pe care îl vei avea, iată sfaturi şi ponturi care pot contribui să îţi crească şansele de a concepe fie băiat, fie faţă.

 Ce să faci dacă vrei să concepi un băiat

 Mănâncă alimente bogate în sodiu şi potasiu – incluzând carne, peste, fructe, pâine albă şi alte produse rafinate, ceai, cafea şi băuturi acidulate.

 Spălături cu bicarbonat de sodium – poate ajută dacă înainte de contactul sexual, faci un dus la care dizolvi 5 grame de bicarbonat de sodiu în jumătate de litru de apă şi speli zona vaginală cu el.

 Orgasmul – secreţia alcalină eliberată în timpul orgasmului femeii este favorabilă spermei partenerului. De aceea, atunci când femeia are orgasm în acelaşi timp cu bărbatul, cresc şansele să se conceapă un băiat.

Citeşte mai mult pe sfatulpărinţilor.ro.