Vrei să arăţi bine în costum de baie? Iată câteva exerciţii pentru fese

Dacă te pregăteşti de concediu şi, totuşi, nu eşti foarte încântată de cum vei arăta în costumul de baie, nu e deloc timpul pierdut să începi să faci câteva exerciţii pentru fese. Te vor ajuta să-ţi tonifici fundul şi vei arde şi calorii. Aceste exerciţii pentru fese nu sunt deloc grele şi le poţi repeta în fiecare seară, când vii de la serviciu.

RomaniaTV.net
23 iul. 2012, 06:51
Vrei să arăţi bine în costum de baie? Iată câteva exerciţii pentru fese

Exerciţii pentru fese #1: Ridicări în spate

Aşază-te pe podea, sprijinită în mâini şi cu genunchii îndoiţi. Ridică fiecare picior în aer (la un unghi de 45 de grade faţă de podea) şi menţine poziţia 90 de secunde. Repetă de 3 ori pentru fiecare picior.

Exerciţii pentru fese #2: Fandări în lateral

Aceste exerciţii tonifică muşchii laterali ai fundului. Renunţă la fandările în faţă şi spate, sunt mai puţin eficace decât fandările pe lateral. Repetă de 10 ori şi apoi schimbă piciorul.

Exerciţii pentru fese #3: Hidrantul

Acest exerciţiu vizează fesierii şi şoldurile. Aşază-te pe podea, sprijinită în mâini şi cu genunchii îndoiţi, ca la primul exerciţiu. Însă, în loc să ridici piciorul în spate, îl ridici pe laterală, păstrând genunchii îndoiţi la 90 de grade (pentru a-ţi fi mai uşor, imaginează-ţi un câine uşurându-se pe hidrant; de aici vine şi denumirea). Ţine ridicat timp de 90 de secunde, apoi schimbă piciorul. Repetă de trei ori.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro

Vezi şi Cele mai distractive exerciţii fizice, în aer liber: De la hula-hoop, la mersul prin nisip