Vrei sa fii mama perfecta? Iata ce NU trebuie să faci

Orice femeie isi doreste sa fie mama perfecta. Insa de multe ori comite greseli care ii stirbeste din statutul de mama perfecta. Iata o lista de lucruri pe care multe mame le fac si care nu sunt tocmai bune pentru cresterea si dezvoltarea armonioasa a unui copil. Tu in care categorie de incadrezi: a mamei perfecte sau in cealalta?

RomaniaTV.net
29 aug. 2018, 05:35
Vrei sa fii mama perfecta? Iata ce NU trebuie să faci

mama perfecta NU isi duce copilul bolnav la scoala/gradinita

Este adevarat ca nu trebuie sa tii acasa copilul doar pentru ca a stranutat sau ii curge putin nasul. Insa nici nu trebuie bagat in colectivitate cand se vede clar ca urmeaza sa faca temperatura. Acest lucru nu este bun nici pentru copilul tau, nici pentru ceilalti copii, care risca sa ia microbii de la al tau.

Daca copilul tau are febra, vomita sau are un simptom clar de boala contagioasa, cum sunt faringitele, atunci e clar ca cel mic trebuie sa stea acasa. Sunt unii medici care spun ca dupa 24 de ore de tratament cu antibiotic copilul poate fi dus din nou in colectivitate, cu conditia ca acesta sa se simta bine si sa continue tratamentul. Insa nu mai exista pericolul de a transmite boala, la 24 de ore de la inceperea tratamentului cu antibiotice.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.