Vrei să fii slabă, deşi eşti comodă? Vezi câteva sfaturi ca să NU TE ÎNGRAŞI şi nici să NU ŢII DIETĂ

Si comoda, si slaba? Pare un ideal greu de atins. Cu totii stim ca pentru a avea o silueta de vis, trebuie sa faci multa miscare si sa ai grija ce mananci. Si cu toate acestea, se poate. Vezi mai jos cateva sfaturi ca sa nu te ingrasi, fara sa tii dieta, recomandate de specialisti.

17 iun. 2013, 05:43
Vrei să fii slabă, deşi eşti comodă? Vezi câteva sfaturi ca să NU TE ÎNGRAŞI şi nici să NU ŢII DIETĂ

Nu-ti pune pofta in cui. Bucura-te de toate placerile, insa cate putin. Niciun aliment nu te ingrasa daca il consumi in portii mici.

Mananca pana te simti satisfacut, nu plin. Atunci cand mananci ar trebui sa lasi lingura sau furculita jos pana cand termini de mestecat. Aceasta tehnica nu doar ca tine de regulile bunelor maniere, dar te ajuta sa iti dai seama ca ai mancat suficient si astfel nu risti sa mancanci pana cand esti plin.

Cand mananci in oras, ia portii mici. Indiferent ca este vorba despre o cafea, o salata, o supa sau un iaurt, comanda o portie mica.

Mananca inainte supa sau salata. Inainte de a manca, acasa sau in oras, ia mai intai o supa sau o salata, apoi felul doi. In acest fel, vei consuma putine calorii, iar senzatia de satietate se va instala destul de repede la felul doi.

Lasa un sfert in farfurie. Cand mananci la restaurant, portiile sunt de obicei duble decat ai avea nevoie. Nu trebuie sa mananci tot. Lasa in farfurie cel putin un sfert.

Ai grija cum mananci. Nu te abtine pe timpul zilei, pentru a „rabufni” seara. Daca mananci substantial in cursul zilei, nu vei simti nevoia da golesti frigiderul seara, cand ajungi acasa.

Citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro.