Vrei să slăbeşti? Bea suc de sfeclă cu miere

Sfecla este leguma care se găsește pe toate tarabele din piață în această perioadă. În plus, este recomandată spre consum persoanelor care suferă de hipertensiune arterială, oboseală și este cea mai bună sursă de acid folic și antioxidanți.

RomaniaTV.net
25 aug. 2016, 09:54
Vrei să slăbeşti? Bea suc de sfeclă cu miere

Când anumite afecțiuni îți afectează starea de sănătate, apelezi la medicamente și la doctori. Dar poți avea grijă de tine și de sănătate dacă consumi mai multe legume și fructe, care oferă corpului toate substanțele nutritive de care are nevoie.

Și, pentru că este extrem de important să menții imunitatea puternică, sucul de sfeclă combinat cu miere de albine ajută la prevenirea dezvoltării afecțiunilor.Iată ce beneficii sănătoase oferă organismului combinația dintre sucul de sfeclă și mierea de albine:

1. Scade hipertensiunea arterială

Ingredientele prezente în amestec sunt bogate în nitrați, și au abilitatea de a dilata sângele, lucru care ajută ca fluxul de sânge să fie mai lin, reducând astfel tensiunea arterială.

2. Stimulează sistemul imunitar

Acest suc natural este bogat în antioxidanți care reduc daunele produse de radicalii liberi în corp. În plus, stimulează sistemul imunitar, care devine mai puternic și menține organismul sănătos.

Citeşte şi  De ce sfecla roşie este un aliment minune

3. Reduce riscul de a dezvolta demență

Un studiu realizat recent a arătat că combinația dintre sucul de sfeclă și miere ajută sângele să ajungă mai ușor la creier. Acest lucru reduce riscul de a dezvolta demență.

4. Previne atacul de cord

Deoarece sângele ajunge mai ușor la inimă după ce este băut acest suc natural, vasele de sânge se dilată și este prevenit atacul de cord, dar și alte afecțiuni cardiovasculare.

5. Nu adaugă kilograme

Acest suc natural pe bază de miere și suc de sfeclă este scăzut în calorii și bogat în antioxidanți și fibre, care ajută în procesul de slăbit.Rețeta celei mai sănătoase băuturi:

Ingrediente:

-o cană cu suc de sfeclă

– o lingură cu miere de albine

Mod de preparare:

Pune într-o cană mai mare cele două ingrediente și amestecă bine cu o lingură până se topește mierea. Asta este tot. Băutura naturală poate fi băută.

Se bea în fiecare dimineață, timp de o lună.

Află de ce să bei apă pe stomacul gol începând de azi!