Vrei să-ţi faci un tatuaj? Ce trebuie să iei în calcul

Vrei să îţi faci un tatuaj, dar îţi este teamă să nu regreţi alegerea făcută mai târziu? Ţine cont de aceste sfaturi şi nu o să îţi pară rău.

RomaniaTV.net
26 iun. 2013, 11:24
Vrei să-ţi faci un tatuaj? Ce trebuie să iei în calcul

Motivaţia corectă

Nu toate deciziile impulsive sunt neapărat regretabile în timp, dar înainte să iei decizia de a-ţi face un tatuaj, este mai bine să meditezi o perioadă. După cum spune şi americanul, ”sleep on it”, şi dacă pare o idee extraordinară şi după o săptămână sau o lună, atunci eşti sigură îţi vei iubi tatuajul şi mai târziu.

Citeste si: Cele mai interesante tatuaje ale vedetelor

Modelul de tatuaj

În general această alegere ţine strict de gusturile personale, dar înainte să te hotărăşti asupra unui model de tatuaj poate n-ar fi rău să mai ceri şi părerea altor persoane. Cere părerea cuiva care ştii sigur că va fi sincer, deoarece în ziua de astăzi multă lume te aprobă doar din politeţe.

Citeste si: Ce trebuie sa stii inainte de a-ti face un tatuaj

Ce să eviţi: tatuajele trendy, care sezonul următor devin ”uncool”, tatuajele într-o limbă pe care nu o vorbeşti deoarece este posibil să îţi tatuezi cine ştie ce obscenitate, numele iubitului actual, numele unei vedete, tatuajele care par amuzante dar sunt, de fapt, penibile, precum maşinile de tuns iarba.

Citeste mai multe pe Cosmopolitan.ro.