Vrei semnal mai bun de internet acasă? 10 sfaturi esenţiale

Să ai un router Wi-Fi acasă nu mai e de multă vreme un moft, ci o necesitate. Să îţi conectezi telefonul, tableta sau laptopul este foarte uşor, însă te-ai gândit dacă ai amplasat routerul în cea mai bună locaţie, pentru a avea cel mai bun semnal?

RomaniaTV.net
11 apr. 2016, 07:49
Vrei semnal mai bun de internet acasă? 10 sfaturi esenţiale

Dacă în unele zone din casă ai probleme cu internetul, înseamnă că ai pus router-ul într-un loc care nu oferă cel mai bun semnal. Iată cum rezolvi problema:

1. Routerul trebuie plasat undeva în apropiere de mijlocul casei! Este esential ca routerul sa poata transmite semnalul in toate directiile, asa ca daca il pui intr-un colt sau langa fereastra, mare parte din semnal se va pierde. Asa ca, cel mai bine, monteaza-l undeva la o distanta egala de extremitatile casei tale.

Citeşte şi  Eşti plecat în străinătate şi vrei să faci o bucurie familiei rămasă în ţara? Cloe.ro te ajută să oferi cadoul perfect

2. Nu tine routerul pe podea si nici lipit de perete! Antenele routerului sunt gandite sa transmita semnalul in spatiu liber. Daca il pui pe perete sau pe podea, semnalul va trece foarte greu de suprafetele de beton, caramida etc. Cel mai bine este sa il pozitionezi la o inaltime de un metru, undeva pe o masuta sau pe un alt corp de mobilier, dar in niciun caz metalic.

Citiţi continuarea pe GadgetReport.ro