Vrei un posterior ca al Pippei Middleton? S-au inventat chilotii care îl imită

Obsesia britanicilor cu Pippa Middleton, sora lui Kate, pare că nu ia sfârşit, iar comercianţii profită de asta. Ultima "găselniţă" sunt chiloţii care imită forma celebrului posterior al Pippei şi care se vând "ca pâinea caldă".

RomaniaTV.net
14 nov. 2011, 11:24

Deşi chiloţii cu efect de „lift” asupra posteriorului nu sunt o invenţie nouă, de când cu nunta dintre Kate Middleton cu Prinţul William, unde Pippa a fost domnişoară de onoare, vânzarea lor a crescut considerabil.

Experţii sunt de părere că succesul lor din ultima perioadă se datorează obsesiei naţionale cu posteriorul Pippei, potrivit Daily Mail.

Cum funcţionează chiloţii minune? Cam în acelaşi fel în care funcţionează un sutien: au bureţi special realizaţi pentru a da posteriorului o formă mai bombată. Deşi sunt destul de scumpi, 18.50 de lire perechea, aceştia s-au vândut săptămâna trecută cu 148% peste vânzările la chiloţii obişnuişi.

Pe lângă faptul că iţi rotunjesc posteriorul, chilotii cu bureţi aplatizează abdomenul şi sunt destul de discreţi încât să nu se vadă prin îmbrăcăminte.