Vreme mohorâtă, cu ploi şi ninsori slabe la munte. VEZI PROGNOZA PE TREI ZILE

Temperaturile scad uşor în ziua de joi, maximele încadrându-se, în general, între 0 şi 9 grade. Va fi o zi mohorâtă, înnorată, în care vom avea şi precipitaţii. Va ploua în sud şi sud-vest, iar la munte va ninge.

RomaniaTV.net
13 feb. 2013, 16:45

Joi, va fi o zi cu cer noros şi în Capitală. Va mai ploua din când în când, vântul va sufla slab, iar la prânz aşteptăm o maximă de 5…6 grade.

Vineri, vremea rămâne în general închisă, dar precipitaţiile sunt mai puţine. Însă vom avea ceaţă mai ales in primele ore ale zilei în sudul şi în estul ţării. Va fi înnorat si vor fi precipitaţii slabe mixte, iar la munte va ninge slab. La amiază vor fi între -1 şi cel mult 8 grade.

Şi pentru bucureşteni ziua de vineri vine tot cu vreme mohorâtă, însă nu va ploua. La amiază, maximele ajung la aproximativ 6 grade.

Sâmbătă, vremea rămane închisă şi se va răci în est si în sud-est. Norii prezenţi lasa precipitatii slabe, ploi, burnita sau fulguieli. Vantul nu va sufla prea tare, iar la amiaza, maximele se vor incadra intre -4 si 9 grade.

Vremea nu este prietenoasa nici sambata cu bucurestenii pentru ca nu prea sunt sanse sa vedem soarele, iar dimineata va fi ceva ceata. La amiază, asteptam cam 5 grade.

In ultima zi a saptamanii, temperaturile mai scad putin si vremea devine usor mai rece, cu maxime de la -4 la cel mult 7 grade. Izolat vor mai fi precipitatii slabe, mai ales fulguieli la munte.

De luni pana la jumatatea saptamanii viitoare, temperaturile cresc din nou iar sansele de precipitatii sunt mai mari de miercuri in vest si in nord.