VREMEA IN BUCURESTI: Reprize de ploi şi temperaturi de primăvară

Vremea în Bucureşti va fi închisă, dar se va menţine caldă pentru această perioadă. Temporar va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimă va fi de 4...5 grade.

RomaniaTV.net
22 feb. 2015, 17:06
VREMEA IN BUCURESTI: Reprize de ploi şi temperaturi de primăvară

VREMEA IN BUCUREŞTI: Vreme inchisa LUNI in Capitala, dar calda pentru aceasta perioada. Temporar ploua slab iar temperatura aerului ajunge la maxime in jur de 11 grade.

VREMEA ÎN CAPITALA. În BUCUREŞTI, vremea va fi calda si in calda si in capitala, cu maxime in jur de 12 grade. Cerul va fi incarcat de nori si trecator ploua slab sau cade burnita.

PROGNOZA METEO PE TREI LUNI. Veşti proaste de la meteorologi. Vom avea o primăvară RECE şi PLOIOASĂ

VREMEA IN BUCUREŞTI. Si miercuri avem parte de vreme semnificativ mai calda decat in mod obisnuit in ultima saptamana a lunii februarie. Cerul e acoperit o buna parte a zilei de nori, vantul e mai alert dar termometrele arata in jur de 12 grade dupa amiza.

VINERI-LUNI Valorile termice se vor menţine în general uşor mai ridicate decât în mod normal pentru aceastĂ perioadã. Temporar va ploua în cea mai mare parte a ţãrii, iar în zona de munte vor fi precipitaţii mixte.