VREMEA ÎN BUCUREŞTI şi la MUNTE. PROGNOZA METEO pentru weekend

VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Sâmbătă, vremea va fi uşor mai caldă decât în mod normal la mijlocul lunii februarie, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

14 feb. 2014, 15:14
VREMEA ÎN BUCUREŞTI şi la MUNTE. PROGNOZA METEO pentru weekend

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Sâmbătă, vremea va fi uşor mai caldă decât în mod normal pentru mijlocul lunii februarie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimă va fi de -2…-1 grad, uşor mai scăzută la periferia oraşului. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI.  Duminica se mai încălzeşte si in Bucuresti unde termometrele vor strange peste zi in jur de 11 grade. Soarele ne va rasfata din plin dupa ce se risipeste ceata matinala, iar vantul nu da semne de agitatie.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI, TENDINŢA: Bucurestenii vor fi rasfatati luni de un soare generos, ca in mijloc de primavara, ce va ridica temperaturile la amiza pana la 15…16 grade in timp ce vantul adie primavaratic.

VREMEA LA MUNTE: Sâmbătă, vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod normal pentru această dată din an, deşi valorile termice vor marca o scădere faţă de ziua anterioară. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a intervalului în Carpaţii Orientali şi în estul Carpaţilor Meridionali, unde local va mai ninge slab.Vântul va continua să prezinte unele intensificări pe crestele înalte.

VREMEA LA MUNTE: Duminică, vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice vor marca o creştere faţă de ziua anterioară. Cerul va fi variabil, cu înnorări în a doua parte a intervalului în zona Munţilor Apuseni şi în extremitatea nordică a Carpaţilor Orientali, însă propabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi redusă. Vântul va continua să prezinte unele intensificări pe crestele înalte.