VREMEA IN BUCURESTI: Vine, vine, primăvara! PROGNOZA METEO pe trei zile

VREMEA IN BUCURESTI. Luni, vremea va fi frumoasă şi se va încălzi uşor. Cerul va fi variabil, mai mult senin ziua. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 10...11 grade, iar cea minimă, în jur de 0 grade. 

08 mart. 2015, 20:04
VREMEA IN BUCURESTI: Vine, vine, primăvara! PROGNOZA METEO pe trei zile

VREMEA IN BUCURESTI. Vremea va fi frumoasă şi in Bucuresti si se va încălzi uşor. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade.

VREMEA IN BUCURESTI. Vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei in Capitala, unde amiaza vine cu 7…8 grade , in conditiile in care temporar cerul va fi acoperit de nori, dar mai curand noaptea isi face aparitia si ploaia. Vântul va sufla cel mult moderat.

VREMEA IN BUCURESTI. Cerul se innoreaza si in zona Capitalei, in special seara şi noaptea, când trecător vor fi condiţii pentru ploi slabe. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade.

In a doua parte a saptamanii, cel putin pana sambata, vremea va fi în general închisă şi se vor semnala ploi în toate regiunile, pe arii destul de extinse. La munte, în dealurile Moldovei şi în depresiunile din estul Transilvaniei precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în vestul, sud-vestul şi nordul ţării, precum şi în zona montană. Valorile termice se vor situa, în general, în jurul normelor climatologice specifice perioadei, cu maxime cuprinse intre 5 şi 12 grade.