VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Ploaie, ceaţă şi burniţă. PROGNOZA METEO

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va fi noros, trecător va ploua slab sau va burniţa, iar dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă, posibil asociată cu burniţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă, mai ridicată decât mediile climatologice specifice perioadei, va fi de 7...8 grade.

17 nov. 2014, 15:24
VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Ploaie, ceaţă şi burniţă. PROGNOZA METEO

VREMEA IN BUCURESTI.Marţi, e o zi cu vreme mohorâtă. Norii acoperă cerul toată ziua, trecător plouă slab sau cade burniţă, iar dimineaţa sunt condiţii de ceaţă. Maximele vor fi în jur de 10 grade.

Citeşte şi PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI

VREMEA IN BUCURESTI. Miercuri e încă o idee mai cald decât ar fi normal, cu 12..13 grade după amiază în termometre. Cerul va fi noros şi temporar va ploua.

PROGNOZA METEO. Joi, este o vreme închisă în Capitală, temporar va ploua, vântul îşi face simţită prezenţa, iar în termometre se adună 10..11 grade.

VREMEA IN BUCURESTI. Vineri, vremea va fi închisă în jumătatea de sud-est a ţării, unde cad precipitaţii mixte pe arii extinse. În celelalte regiuni doar izolat va ploua, iar maximele vor fi între 2 şi 10 grade. În weekend, dar şi la începutul săptămânii viitoare vremea e mai rece decât în mod obişnuit şi mai aşteptăm precipitaţii slabe, mai ales ninsori, îndeosebi în jumătatea estică a ţării.