Vremea se menţine caldă, însă de joi se înmulţesc ploile VEZI PROGNOZA PE TREI ZILE

Vremea continuă să fie caldă pentru jumătatea lunii decembrie, însă precipitaţiile se înmulţesc de joi. Norii groşi acoperă vestul, centrul şi nordul ţării şi plouă pe arii exstinse. În celelalte regiuni, ploile ajung mai târziu. Maxima ajunge la 14 grade.

RomaniaTV.net
13 dec. 2011, 17:19
Vremea se menţine caldă, însă de joi se înmulţesc ploile VEZI PROGNOZA PE TREI ZILE

Masa de aer cald rămâne şi miercuri deasupra ţării noastre, aşa că la amiază aşteptăm din nou valori cu până la 8-10 grade peste normalul perioadei. Vorbim despre maxime cuprinse între 5 şi 13 grade, poate uşor mai ridicate în sud-vest. În zonele joase, norii acoperă cerul în cea mai mare parte a zilei. Mai ales în sudul şi în estul ţării, ceaţa continuă să fie prezentă şi izolat va fi însoţită de burniţă sau de ploi slabe.

Vreme caldă şi în Capitală, miercuri, cu cer mai mult noros. Mai ales dimineaţa vom avea ceaţă cu burniţă. Vântul va sufla slab, iar la amiază vor fi în jur de 9 grade.

Joi, vremea continuă să fie caldă pentru jumătatea lunii decembrie, dar precipitaţiile se înmulţesc. Norii groşi acoperă vestul, centrul şi nordul ţării şi plouă pe arii exstinse. În celelalte regiuni, ploile ajung mai târziu. Viteza vântului creşte în vest şi la munte, unde vom avea şi precipitaţii mixte. Maximele se vor situa între 6 şi 14 grade.

În Capitală, joi nu se schimbă nimic. Vremea va fi caldă, cu cer noros şi condiţii de ceaţă cu 9 grade în termometre.

Vineri, vorbim în sfârşit de o scădere uşoară a temperaturilor în regiunile intracarpatice, dar în rest avem maxime cuprinse între 4 şi 14 grade. Norii acoperă temporar cerul, iar ploile se retrag spre est, în timp ce în restul ţării, doar izolat mai cad câteva picături. La munte iarna revine hotarâtă, cu ninsori. Precipitaţiile vor reveni în noaptea de vineri spre sâmbătă în vest şi în nord-vest. Vântul se intensifică în mai toate regiunile, iar la munte va sufla tare.

Vineri, în Capitală, singura schimbare faţă de zilele precedente va fi ploaia, care apare în prima parte a zilei, iar temperatura poate urca un grad în termometre. Aşteptăm 9-10 grade.