Vremea va fi caldă în toată ţara, cu maxime de 13 grade VEZI PROGNOZA PE TREI ZILE

Meteorologii au veşti bune. Vremea continuă să fie caldă pentru această perioadă a anului. Soarele va împărţi cerul cu norii, însă maxima nu coboară de 13 grade.

RomaniaTV.net
12 dec. 2011, 17:24
Vremea va fi caldă în toată ţara, cu maxime de 13 grade VEZI PROGNOZA PE TREI ZILE

Şi marţi, vreme va fi caldă în toată ţara, cu temperaturi maxime cuprinse între 5 şi 13 grade. În centrul ţării, la deal şi la munte, soarele va împărţi cerul cu norii. În celelate regiuni, cerul va fi încărcat de nori, care lasă pe arii restrânse ploi slabe sau burniţă. În zonele joase, ziua de marţi începe cu ceaţă.

În Bucureşti, cu toate că vremea va fi caldă, soarele va rămâne dincolo de nori, iar dimineţa vor fi condiţii de ceaţă şi burnita care dau zilei un aspect de toamnă târzie. Vântul abia îşi va face simţită prezenţa şi maxima ca urca la 10-11 grade.

Pentru miercuri, meteorologii nu anunţă schimbări importante ale vremii. În zonele joase, cerul va fi înnorat în cea mai mare parte a zilei. Norii vin însoţiţi de ceaţă dimineaţa şi izolat de burniţă. La deal şi la munte va fi mai mult soare. Vântul va sufla domol, iar la amiază vor fi între 5 şi 13 grade.

Miercuri norii nu ocolesc nici Capitala, mai mult, ziua începe cu ceaţă şi vor fi condiţii de burniţă. Amiaza vine cu 9 grade în termometre.

Joi vom avea parte de încă o zi cu vreme de toamnă autentică. Nori groşi aduc ploi în jumătatea vestică a ţării. În noaptea de joi spre vineri, norii ajung şi în est şi în sud. Cad şi precipitatii mixte la altitudini mari, iar în zonele joase se formează ceaţă. Vântul va prinde putere în vest şi la munte. La amiază, maximele se vor situa între 7 şi 13 grade, vreme caldă pentru luna decembrie.

Aproape nicio schimbare joi în ceea ce priveşte aspectul vremii din Capitală. Aceiaşi nori cenuşii, ceaţă şi condiţii de burniţă dimineaţa. La amiază aşteptăm în jur de 8 grade.