Watson: Nu-l ştiu pe Becali, dar e mai bine să fii în cort şi să scuipi afară decât invers

Europarlamentarul ALDE Graham Watson a declarat, la RFI, că nu îl cunoaşte personal pe George Becali, el precizând însă că în politică se spune uneori că "este mai bine ca oamenii să fie în cort şi să scuipe afară, decât să fie afară şi să scuipe înăuntru".

RomaniaTV.net
15 oct. 2012, 15:14
Watson: Nu-l ştiu pe Becali, dar e mai bine să fii în cort şi să scuipi afară decât invers

Potrivit RFI, Watson are încredere că PNL va lua „deciziile corecte” în privinţa susţinerii acordate lui Gigi Becali la alegerile parlamentare.

Watson declară că nu-l cunoaşte personal pe europarlamentar, însă dă de înţeles că uneori compromisurile sunt necesare în politică.

„Nu-l cunosc personal, dar uneori în politică spunem că e mai bine ca oamenii să fie în cort şi să scuipe afară, decât să fie afară şi să scuipe înăuntru! S-ar putea ca în cazul ăsta să se considere că e mai bine să fie băgat în seamă acest onm mai degrabă incluzându-l, decât excluzându-l”, susţine Watson.

Întrebat ce are Gigi Becali în comun cu valorile liberale, Watson a răspuns: „Nu-l cunosc pe acest om, nu ştiu ce declaraţii a făcut, dar am încredere în colegii mei liberali că vor lua deciziile corecte în privinţa asta”.

Conducerea PNL a decis luni începerea negocierilor pentru un acord politic cu PNG, condus de Gigi Becali şi cu PNŢCD-aripa Ciorbea, în contextul alegerilor parlamentare din decembrie, a anunţat preşedintele liberalilor, Crin Antonescu.