Weekend cu poker în Capitală: calificări pentru Winmasters Poker Open, cel mai mare turneu din România

Taxe mici si premii in bani si tichete catre cel mai mare festival romanesc de poker, WinMaster Poker Open din decembrie.

RomaniaTV.net
09 oct. 2015, 20:17
Pasionatii de poker din capitala dar si cei care vor sa-si incerce pentru prima data „mana” la o partida de poker ca la carte, au sambata 10 octombrie sansa sa o faca in centrul capitalei unde se joaca primul turneul de calificare la cel mai mare festival de poker din Romania, WinMasters Poker Open (WPO), cu premii garantate de 500.000€.

Turneul din 16-21 decembrie va avea taxa de participare de 550€, insa maine se joaca sansa de intrare ieftina in Main Eventul WPO: de la ora 13:30 se joaca un turneu de numai 120 Ron, competitie care va dura doar doua ore, iar castigatorii vor merge cu totii mai departe, in turneul de 600 Ron de la ora 15:30. Acesta din urma va acorda premii in bani, dar si bilete la turneul de 550€ din decembrie.

Competitia va avea loc la clubul de poker ALL-IN de pe Bulevardul Magheru 8-10 (la 100 de metri distanta de libraria Carturesti). Nu este nevoie de preinscrieri, ci doar de un act de identitate, taxa de intrare si ceva chef de distractie.

Cele doua turnee vor fi supervizate de cel mai experimentat director de turnee roman, Alex Cretu, „regizor” al faimoaselor festivaluri PokerFest, asa incat veti avea ocazia sa gustati din atmosfera marilor turnee de poker platind doar bani de buzunar, dar avand si sansa unui castig frumos si a unui tichet catre marea finala din decembrie.

Calificarile catre turneul din decembrie nu se opresc maine: ele vor continua timp de doua luni, in capitala si zece orase din tara, dar, pentru cei comozi, vor fi si calificari online, plecand de la sume derizorii (0,55€ sau chiar gratuit), pe www.winmasters.ro

Un motiv in plus de familiarizare a pasionatilor de poker cu clubul ALL-IN e si faptul ca tot acolo va avea loc, intre 8 si 15 noiembrie, urmatorul festival de poker, PokerFest Bucuresti, cu premii garantate de 100.000€ si o taxa de participare de 330€. Asadar maine veti participa la startul unei serii din ce in ce mai generoase de evenimente pokeristice posibile gratie faptului ca legislatia romaneasca in domeniu s-a relaxat si nu mai restrictioneaza asemenea evenimente.