Weekend negru în România. Doi copii, spulberaţi de o maşină la Bistriţa VIDEO

Cei doi copii se aflau pe marginea drumului, atunci când mașina i-a lovit. Autoturismul a ieșit de pe carosabil, aterizând în șanț.

23 iul. 2023, 22:38

Accident grav. Doi copii care se aflau pe marginea unui drum din judeţul Bistriţa Năsăud au fost răniţi, duminică după amiază, după ce au fost loviţi de un autovehicul. Primele date de la locul accidentului arată că unul dintre copii este în stare foarte gravă, încercându-se resuscitarea sa.

Accidentul a avut loc pe un drum judeţean din localitatea Teaca. „Doi minori  ce se aflau pe marginea drumului au fost acroşaţi de un autoturism in localitatea Teaca. Intervin un echipaj de pompieri, un echipaj de prim ajutor SMURD, un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD şi un echipaj SAJ”, transmite ISU Bistriţa Năsăud.

Cod roşu de intervenţie. Accident cu trei morţi în Neamţ UPDATE

Primele informaţii de la locul accidentului arată că unul dintre copii se află în stop cardio-respirator. La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii fac cercetarea la locul accidentului pentru a stabili împrejurările producerii acestuia.

Timiş: Un şofer a murit şi alte patru persoane au fost rănite într-un accident pe o bretea de acces a A1

Un şofer de 47 de ani care într-o curbă la dreapta a pierdut controlul maşinii sale la urcarea pe o bretea a autostrăzii A1, a murit, iar alte patru persoane, trei bărbaţi şi o femeie au fost răniţi în urma accdentului în care au fost implicate o maşină şi un microbuz în care se aflau 8 persoane.
”Un bărbat, în vârstă de 47 de ani, a condus un autoturism pe breteaua de acces spre A1 dinspre DJ693, iar la km 517, în dreptul localităţii Orţişoara, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un microbuz condus de un bărbat în vârstă de 30 de ani. În microbuz se aflau în total 8 persoane”, a precizat IPJ Timiş.

În urma impactului, şoferul autoturismului, în vârstă de 47 de ani, a decedat, iar alţi 3 bărbaţi şi o femeie, pasageri în microbuz, au fost răniţi şi transportaţi la spital.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

UPDATE Prahova: Unul dintre bărbaţii scoşi dintr-o fântână din Finţeşti a decedat; ceilalţi doi, la spital

Unul dintre cei trei bărbaţi care au fost scoşi de pompieri în stare de inconştienţă dintr-o fântână în satul Finţeşti, comuna Năieni din judeţul Buzău, a decedat, ceilalţi doi fiind transportaţi la spital de către echipajele de intervenţie sosite la faţa locului, a informat, duminică seara, ISU Prahova.

O mamă a doi copii, care urma să mai aducă pe lume o fetiţă, a fost ucisă într-un accident rutier. „Raiul a câștigat un înger, să se odihnească alături de fiica ei”
„Un bărbat de 47 de ani, din nefericire, nu a reacţionat la manevrele de resuscitare şi a fost declarat decedat de către echipajul TIM Prahova. Celelalte victime, bărbaţi, transportaţi la spital”, au transmis reprezentanţii ISU Prahova.

Trei persoane au fost scoase în stare de inconştienţă dintr-o fântână în satul Finţeşti.

Potrivit ISU Prahova, la faţa locului au intervenit o autospecială de stingere, o descarcerare şi un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Mizil (în baza planului de intervenţie comună încheiat cu ISU Buzău).

ORA 20:37 Prahova: Trei persoane, scoase inconştiente dintr-o fântână

 

Trei persoane au fost scoase în stare de inconştienţă dintr-o fântână în satul Finţeşti, comuna Năieni din judeţul Buzău, au anunţat, duminică seara, reprezentanţii ISU Prahova.

Potrivit sursei citate, la faţa locului au intervenit o autospecială de stingere, o descarcerare şi un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Mizil (în baza planului de intervenţie comună încheiat cu ISU Buzău).

„Toate cele 3 persoane au fost extrase, una a fost transportată la UPU Buzău de către un echipaj SMURD Buzău (semiconştientă), una este transportată la locul de întâlnire cu elicopterul SMURD sosit de la Bucureşti, iar cea de-a treia va fi preluată de o ambulanţă de terapie intensivă mobilă-cu medic, care soseşte de la ISU Prahova. Din datele primite până în acest moment, la extragere, victimele se aflau în stare de inconştienţă”, au transmis reprezentanţii ISU Prahova.