Weekend-ul vine cu vreme mohorâtă, dar cu puţine ploi. VEZI PROGNOZA PE TREI ZILE

Sfârşitul de săptămână  nu aduce schimbări în privinţa vremii, iar precipitaţiile vor continua să apară, dar în aceleaşi limite scăzute. În toată ţara temperaturile se vor menţine în maximele perioadei, însă de săptămână viitoare acestea vor creşte uşor.

RomaniaTV.net
14 feb. 2013, 14:29
Weekend-ul vine cu vreme mohorâtă, dar cu puţine ploi. VEZI PROGNOZA PE TREI ZILE

Vineri, vremea se menţine închisă şi pe alocuri mai plouă slab. La munte, ninge, iar în sud-estul ţării vântul este mai puternic. Totuşi, temperaturile rămân uşor peste cele normale la această dată şi sunt cuprinse între minus 1 grad în Moldova şi estul Transilvaniei şi 9 grade în regiunile vestice.

Şi în Bucureşti, vineri este înnorat, înainte de weekend, dar este puţin probabil să plouă. Vântul continuă să sufle ceva mai tare, iar la amiază avem 6 grade.

Sâmbătă, vremea rămâne mohorâtă, cu nori în mai toată ţara, dar cu precipitaţii puţine, mixte, mai mult în sud-vestul ţării şi la munte. Este mai rece, sâmbătă, în nordul Moldovei, unde nu sunt mai mult de minus 5 grade la amiază, în timp ce, în sud-vest, încă se înregistrează 8…9 grade.

În Bucureşti, sâmbătă, vremea se menţine închisă, dar nu plouă. Până la amiază, în termometre, se adună 4 grade Celsius.

Cam aceleaşi date despre vreme păstrăm şi în ultima zi de weekend, cu vreme închisă, dar şi mai rece decât în mod obişnuit, îndeosebi în jumătatea estică a ţării. Pe la munte, mai ninge slab, dar vântul nu suflă tare. Temperaturile pornesc de la minus 4 grade în nordul Moldovei şi ajung până la 7 grade în Banat şi sud-vestul Transilvaniei.

În Capitală, duminică, este înnorat şi ceva mai rece. Nu cad precipitaţii, iar amiaza vine cu 3 grade Celsius, o maximă normală pentru această dată.

La început de săptămână, vremea se păstrează rece în jumătatea estică a ţării şi nu avem mai mult de minus 5 grade în nordul Moldovei şi în depresiuni, pe când în Lunca Dunării, la amiază, sunt 6 grade. Norii rămân pe cer şi fulguieşte puţin, probabil, la munte.

De marţi, temperaturile încep să crească, iar spre jumătatea săptămânii, din nou vorbim despre vreme mai caldă decât în mod normal pentru a doua decadă a lunii februarie.