West Ham a anunţat câte bilete vor avea suporterii FCSB la primul meci din Conference League. Preţ accesibil pentru a vedea debutul în Europa al echipei lui Gigi Becali

FCSB a picat în grupa B a Conference League cu West Ham, Anderlecht și Silkeborg, iar formația antrenată de Nicolae Dică va debuta pe "London Stadium" pe 8 septembrie.

30 aug. 2022, 09:13
West Ham a anunţat câte bilete vor avea suporterii FCSB la primul meci din Conference League. Preţ accesibil pentru a vedea debutul în Europa al echipei lui Gigi Becali

FCSB va juca primul meci din grupele Conference League pe 8 septembrie, ora 22.00, pe „London Stadium”, cu West Ham, iar gazdele au pus la vânzare tichete pentru acest duel.

Organizatorii au luat deja o decizie în ceea ce privește prețurile biletelor pentru partida cu FCSB, dar au transmis și câte tichete vor ajunge în posesia suporterilor vicecampioanei României.

Deși „London Stadium” are o capacitate de 66.000 de locuri, organizatorii vor oferi oaspeților de la FCSB  aproximativ 3.000 de bilete pentru partida din prima etapă a grupelor Conference League, anunță Fanatik.

Cu siguranță biletele oaspeților vor fi epuizate rapid deoarece prețurile sunt foarte accesibile. Conform regulamentului impus de forul continental, prețul unui bilet destinat suporterilor echipei oaspete nu poate depăși suma de 35 de euro, adică 170 de lei. Mai mult, oficialii echipei antrenate de Nicolae Dică vor avea dreptul să achiziționeze alte 200 de tichete la categoria superioară pentru invitații speciali sau pentru sponsori.

Citeşte şi: Bomba zilei la US Open. Simona Halep a suferit una dintre cele mai grele înfrângeri din carieră. A fost eliminată în primul tur de o necunoscută ucraineancă, venită din calificări

Deși tichetele pentru meciurile din Conference League destinate suporterilor echipei oaspete nu trebuie să depășească 35 de euro, pe site-uril de specialitate apare informația că un bilet la partida West Ham – FCSB poate fi achiziționat cu cel puțin 107 euro.

Chiar dacă oficialii lui West Ham au pus la vânzare biletele pentru partida de pe „London Stadium”, suporterii români care au dorit să își achiziționeze tichete au întâmpinat probleme. Dacă dorești să te înregistrezi cu buletinul sau pașaportul din România, nu vei putea să achiziționezi.

Este de așteptat ca o mare parte din tichete să fie puse la vânzare la o casă de bilete de la „London Stadium” destinată suporterilor FCSB.

Citeşte şi: Gigi Becali dă lovitura pe piaţa transferurilor. Andrea Compagno vine la FCSB