Gigi Becali dă lovitura pe piaţa transferurilor. Andrea Compagno vine la FCSB

Compagno a marcat 26 de goluri în 60 de partide jucate pentru FC U Craiova, dintre care 17 goluri în 34 de jocuri în prima ligă a României.

29 aug. 2022, 15:20
Gigi Becali dă lovitura pe piaţa transferurilor. Andrea Compagno vine la FCSB

Clubul de fotbal FC U Craiova 1948 a anunţat, luni, pe pagina sa de Facebook, că a ajuns la un acord cu FCSB privind transferul atacantului italian Andrea Compagno la echipa bucureşteană pentru suma de 1,5 milioane de euro şi 10% dintr-un viitor transfer.

”Clubul îi mulţumeşte lui Andrea pentru tot ce a realizat ca jucător al echipei şi îi urează mult succes în următoarea provocare”, se mai arată în comunicat.

EUROSPORT LIVE VIDEO Simona Halep – Daria Snigur online stream la US Open 2022. Cum arată parcursul virtual până în finală!

Compagno (26 ani, 1,94 metri) juca la clubul patronat de Adrian Mititelu din 2020. Andrea Compagno şi-a început cariera la Catania, după care a mai jucat la Due Torri, Pinerolo, Torino, Argentina, Borgosesia, Nuorese şi Tre Fiori (San Marino), de la care a ajuns la FC U Craiova.

Compagno a marcat 26 de goluri în 60 de partide jucate pentru FC U Craiova, dintre care 17 goluri în 34 de jocuri în prima ligă a României.

În acest sezon, Comnpagno a marcat 5 goluri în 7 etape, fiind golgheterul la zi al Superligii.

Bogdan Mitrea a semnat cu Universitatea Craiova

Clubul Universitatatea Craiova a anunţat, luni, că a obţinut serviciile fundaşului Bogdan Mitrea. “Universitatea Craiova a ajuns la un acord cu fundaşul Bogdan Mitrea, iar acesta va îmbrăca tricoul Ştiinţei pentru următorii 2 ani. El este apt de joc începând de astăzi”, a precizat gruparea olteană.

Dezastru în Superligă pentru singurele echipe româneşti din Conference League. CFR Cluj a pierdut acasă, FCSB s-a salvat în prelungiri
„Mă bucur că sunt aici. Tot ceea ce înseamnă Universitatea Craiova în istoria fotbalului românesc, în ultimii ani, m-a determinat să vin în Bănie”, a declarat Bogdan Mitrea. Câştigător al Cupei şi Supercupei României în calitate de căpitan al echipei Sepsi OSK în sezonul trecut, fundaşul a mai evoluat la Spartak Trnava, Ascoli, FC Viitorul, FCSB şi CSMS Iaşi.