What’s Up a comis-o din nou! La câteva luni după ce şi-ar fi agresat iubita, artistul a sărit să bată un tată cu un copil în braţe

Marius Ivancea, cunoscut sub numele de What`s Up, a comis-o din nou. Artistul a declanşat un nou scandal, după ce a fost implicat într-o bătaie de stradă care a necesitat intervenția poliției.

RomaniaTV.net
09 iun. 2020, 09:29
What’s Up a comis-o din nou! La câteva luni după ce şi-ar fi agresat iubita, artistul a sărit să bată un tată cu un copil în braţe

Conflictul ar fi plecat de la faptul că artistul ar fi avut muzica dată prea tare. Cel care-l atenționase era unul din vecinii săi, venit la ușa acestuia.

Sursele citate de playtech.ro spun că vedeta nu a mai ținut cont de faptul că vecinul ar fi avut în brațe un copil, năpustindu-se asupra lui. Cei din jur au chemat forțele de ordine, aceastea fiind defapt singurii care au reușit să calmeze spiritele și să-l liniștească pe What`s Up.

Citeşte şi: Iubita lui What’s Up, primele declaraţii după ce a fost bătută de artist. „A venit la mine, am ieşit pe hol, ne-am certat”

What’s UP a ajuns la Poliţie

What’s Up, Marius Ivancea pe numele din buletin, a fost luat pe sus de polițiști, pe 9 decembrie, și dus la secție. Totul după ce artistul a făcut scandal la el acasă, iar Alice Badea, iubita lui, a sunat la 112. Ajuns la secție, What’s Up a continuat să amenințe verbal polițiștii. Mai mult, în timpul controlului corporal, oamenii legii ar fi găsit droguri asupra lui.

Polițiștii l-au dus apoi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, unde l-au acuzat de ultraj. La ieșirea din Secția 17 de Poliție s-a putut observa că artistul avea mai multe răni pe față și pe corp. S-a ales, în primă fază, cu control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Citeşte şi: Detalii-bombă din scandalul în care a fost implicat cântăreţul What’s UP. De unde provin vânătăile pe care le are artistul

Se iubeşte în continuare cu Alice Badea

Povestea de dragoste între Alice Badea și What’s Up a început în luna august a anului trecut, potrivit mărturisirilor făcute de artist. În vârstă de 33 de ani, blondina, îndrăgostită de vioară, este profesoară de muzică, dar şi co-fondator a două şcoli private de muzică din Bucureşti.

“Alice este violonistă şi a venit în echipă în locul unui alt instrumentist. Practic, Simina (fosta soție a lui What’s Up) şi-a adus duşmanul în viaţă, fără să ştie ce va urma. Acum, cei doi merg împreună în concerte, cu aceleaşi maşini, sunt împreună peste tot. Încă n-au început să se afişeze pe la petreceri, dar este posibil să se întâmple şi asta, în curând”, au dezvăluit, la vremea respectivă, apropiați ai artistului.