What’s Up rupe tăcerea la doi ani de la divorţ: „Îți cer iertare că ți-am greșit, dar şi tu mi-ai greșit”

What’s Up rupe tăcerea la doi ani de la divorţ. Artistul a fost prezent în emisiunea lui Măruţă, de la Pro TV, fostul său naş de cununie, unde a fost îndemnat să îi ceară iertare Siminei, care şi ea se afla în culise.

20 apr. 2021, 20:16
What’s Up rupe tăcerea la doi ani de la divorţ: „Îți cer iertare că ți-am greșit, dar şi tu mi-ai greșit”
What’s Up rupe tăcerea la doi ani de la divorţ

What’s Up

rupe tăcerea la doi ani de la divorţ. Cântăreţul şi Simina au divorţat cu mare scandal, în 2019, însă, s-au împăcat şi acum sunt prieteni. La insistențele lui Cătălin Măruță, What’s Up i-a cerut iertare public Siminei pentru tot ce i-a făcut rău în timpul lungii lor relații.

What’s Up rupe tăcerea la doi ani de la divorţ

Fosta mea soție, mă bate nașu la cap, că altfel nu-ți ceream iertare public. Îți cer iertare că ți-am greșit și tu mi-ai greșit, nu trebuie să ne mai ascundem după măscuță, important este că am rămas prieteni, îți doresc să fii fericită. Nu-l mai lua pe nașu de naș, că e nașul meu”, a spus artistul.

Artistul şi-a refăcut viaţa extrem de repede, la doar câteva luni de la divorţ a confirmat că se iubeşte cu Alice Badea, colega lui de scenă. Nici relaţia lor nu a fost doar roz, au avut loc şi episoade de violenţă, când tânăra a apelat Poliția, spunând că partenerul său a devenit violent. Acum, însă, lucrurile merg foarte bine între ei, cel puţin aşa susţin ei.

Citeşte şi: What’s Up a comis-o din nou! La câteva luni după ce şi-ar fi agresat iubita, artistul a sărit să bată un tată cu un copil în braţe

What’s Up şi-a cerut iubita de soţie la 33 de zile de la prima întâlnire

Artistul a făcut gestul cel mare după 33 de zile de la prima întânire. Alice este profesoară de muzică şi co-fondator a două şcoli private de muzică din Bucureşti, colaborând cu mai multe vedete din România.

Tânăra nu are doar calităţi fizice remarcabile, este şi o violonistă talentată, ceea ce l-a fascinat pe artist. La o lună de relaţie, a decis să o ceară în căsătorie, marcând evenimentul nu printr-un inel, şi-au tatuat fiecare câte un fluture pe inelar, simbol al dragostei lor.

La 33 de zile de când ne-am cunoscut, am întrebat-o (avea 33 ani) «vrei să fii soția mea pe viață»? Ne-am făcut tatuaje fluturași amândoi pe deget. Nu m-a ținut niciodată un act împreună ce cineva. Noi am simțit că ne poate lega ceva, am făcut fluturașul ăsta, care e fragil ca dragostea”, a mărturisit solistul.